Hidroizolacija | Alda Aldi d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Osnovna naloga hidroizolacije je zaščita konstrukcije in notranjih prostorov pred prodiranjem vlage v objekt. Vsi temelji, ne glede na višino podtalnice morajo biti primerno hidroizolirani.
Hidroizolacija - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
HidroizolacijaHidroizolacija-2021-11-22-12-06-44.png

Hidroizolacija

Alda Aldi d.o.o - Delujemo na področju: podravska, posavska, zasavska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, koroška, goriška, pomurska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, savinjska, gorenjska SlovenijaOsnovna naloga hidroizolacije je zaščita konstrukcije in notranjih prostorov pred prodiranjem vlage v objekt. Vsi temelji, ne glede na višino podtalnice morajo biti primerno hidroizolirani.

Kletno in talno zidovje je podvrženo stiku s talno vlago, pri čemer obstaja nevarnost, da začnejo odpadati zaključni sloji. Pri globljem prodiranju vode in zmrzovanju lahko razpadejo zidovi in s tem obstaja nevarnost rušitve objekta. Zato je pri temeljenju obvezno izpostavljene konstrukcijske elemente zaščititi.Za hidroizolacijo uporabljamo vroče premaze bitumna, asfalta in katrana v kombinaciji z impregniranimi lepenkami, folijami in hladnimi emulzijami. Vse pogosteje se uporabljajo tudi kemična hidroizolacijska sredstva, pri katerih je premaz izdelan iz cementa, kremenčevega peska in plastifikatorja.

V osnovi ločimo dve vrsti hidroizolacije, in sicer:

- Horizontalna hidroizolacija je položena vzporedno s tlemi in preprečuje dvig kapilarne vlage navpično navzgor in vdor podtalnice.

- Vertikalno hidroizolacijo položimo na stene, ki jih kasneje zasujemo z zemljo. Preprečuje vdor vlage iz zemlje prek stene v notranjost. Teče od nivoja terena do temeljev.

Hidroizolacija naj bo v enem samem nepretrganem sloju. Kjerkoli je pretrgana, tisto mesto predstavlja največjo nevarnost za vdor vlage. Spoji morajo tesniti. Zasutje hidroizolacije ne sme poškodovati.


Hidroizolacija

Hidroizolacija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Hidroizolacija | Alda Aldi d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Hidroizolacija | Alda Aldi d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386