Hidrogradnja in hidroizolacija | PONUDBA tipi-top.si


Osnovna naloga hidroizolacije je zaščita konstrukcije in notranjih prostorov pred prodiranjem vlage v objekt. Vsi temelji, ne glede na višino podtalnice morajo biti primerno hidroizolirani.
Hidrogradnja in hidroizolacija - tipi-top.si


Hidrogradnja in hidroizolacijaHidrogradnja-in-hidroizolacija-2021-08-08-10-46-09.jpg

Hidrogradnja in hidroizolacija

- Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaOsnovna naloga hidroizolacije je zaščita konstrukcije in notranjih prostorov pred prodiranjem vlage v objekt. Vsi temelji, ne glede na višino podtalnice morajo biti primerno hidroizolirani.Kletno in talno zidovje je podvrženo stiku s talno vlago, pri čemer obstaja nevarnost, da začnejo odpadati zaključni sloji. Pri globljem prodiranju vode in zmrzovanju lahko razpadejo zidovi in s tem obstaja nevarnost rušitve objekta. Zato je pri temeljenju obvezno izpostavljene konstrukcijske elemente zaščititi. Pravilna izbira materialov za hidroizolacijo je zelo pomembna, saj so naložbeni stroški zanemarljivi v primerjavi s povzročeno škodo, ki jo lahko naredimo z nepravilno vgradnjo ali napačno izbranimi materiali.Za hidroizolacijo uporabljamo vroče premaze bitumna, asfalta in katrana v kombinaciji z impregniranimi lepenkami, folijami in hladnimi emulzijami.

Vse pogosteje se uporabljajo tudi kemična hidroizolacijska sredstva, pri katerih je premaz izdelan iz cementa, kremenčevega peska in plastifikatorja.Hidroizolacija poteka v dveh izvedbah:horizontalna izolacija: ki se polaga po površini temeljev in izravnalnih betonov tlaka v kleti ali na terenu; zaradi stika z vertikalno izolacijo mora horizontalna izolacija presegati širino zidu vsaj za 10 cm; vertikalna hidroizolacija: polaga se po temelju navzdol; z njo izoliramo kletno in talno zidovje z zunanje strani.Hidroizolacija mora biti izvedena natančno, zato je smiselno njihovo izvedbo prepustiti usposobljenim izvajalcem.

Nepravilna ali pomanjkljivo izvedena hidroizolacija lahko povzroči številne težave, ki jih bomo težko odpravili, celotna obnova hidroizolacije pa v večini primerov ni možna.


Hidrogradnja in hidroizolacija

Hidrogradnja in hidroizolacija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Hidrogradnja in hidroizolacija | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Hidrogradnja in hidroizolacija | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386