Hišni mojster | ELTEH PUNGERL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Ali imate novo ali staro hišo, veliko ali majhno stanovanje, prej ali slej se boste morali spopasti s potrebo po malih hišnih popravilih. Razumevanje vaše sposobnosti in talenta vnaprej vam lahko prihrani veliko nepredvidenih stroškov.

ponudbe
Hišni mojster - tipi-top.si


Hišni mojsterHišni-mojster-2021-02-25-08-51-02.jpg

Hišni mojster

ELTEH PUNGERL d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaAli imate novo ali staro hišo, veliko ali majhno stanovanje, prej ali slej se boste morali spopasti s potrebo po malih hišnih popravilih. Razumevanje vaše sposobnosti in talenta vnaprej vam lahko prihrani veliko nepredvidenih stroškov.


Hišni mojster

Hišni mojster

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Hišni mojster | ELTEH PUNGERL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Hišni mojster | ELTEH PUNGERL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam