HIŠNO PREZRAČEVANJE | Klima Belehar prezračevanje in klimatizacija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Dobro počutje se začne z zdravo notranjo klimo, na katero neposredno vplivajo dnevna opravila. Prezračevanje z rekuperacijo je primerna izbira tako pri novogradnji kot obnovi obstoječega doma.

ponudbe
HIŠNO PREZRAČEVANJE - tipi-top.si


HIŠNO PREZRAČEVANJEHIŠNO-PREZRAČEVANJE-2021-12-29-12-20-26.jpg

HIŠNO PREZRAČEVANJE

Klima Belehar prezračevanje in klimatizacija d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, zasavska, goriška, osrednjeslovenska, jugovzhodna, gorenjska, primorsko-notranjska, posavska, savinjska, pomurska, podravska, koroška SlovenijaDobro počutje se začne z zdravo notranjo klimo, na katero neposredno vplivajo dnevna opravila. Prezračevanje z rekuperacijo je primerna izbira tako pri novogradnji kot obnovi obstoječega doma. Prilagojeno je na vaš individualen pristop in načinu življenja vaše družine. Prezračevalni sistem inteligentno zagotavlja energetsko učinkovito notranjo klimo. Ponovno uporabite toploto in začutite kako pomemben je svež zrak.

Dom brez prepiha in hrupa, brez umazanij in cvetnega prahu niso več sanje. Dobro načrtovan in izveden sistem prezračevanja je energetsko učinkovit, reši težave z vlago (nevarnost širjenja plesni) in poskrbi za svež zrak v vsakem trenutku dneva. Prezračevalni sistem uporablja toploto iz prostorov kjer odvajamo zrak (kuhinja, kopalnica, spalnica, ipd.), da ogreje svež vstopni zrak na udobno temperaturo. To zagotovi zdravo notranje okolje za bivanje. Srce sistema je enota za izmenjavo toplote, v kateri se srečata dva ločena tokokroga zraka. Ena stran je priključena na dovod zraka v prostor in na zajem zunanjega svežega zraka, druga pa na odvod uporabljenega zraka iz prostorov in izpuh zraka iz hiše.

Za napredne rešitve prezračevanja stanovanj in hiš povprašajte naše strokovnjake. Sistemi so različni in omogočajo fleksibilne namestitve.


HIŠNO PREZRAČEVANJE

HIŠNO PREZRAČEVANJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
HIŠNO PREZRAČEVANJE | Klima Belehar prezračevanje in klimatizacija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - HIŠNO PREZRAČEVANJE | Klima Belehar prezračevanje in klimatizacija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam