Grafično oblikovanje | Filmska in video produkcija, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Estetika in dovršenost sta nujni za kvalitetno vizualno komuniciranje, zato smo pri našem kreiranju usmerjeni k vrhunskim in doteranim vizualnim rešitvam, ki tudi v različnih formatih kot so video, tiskovine in splet izgledajo atraktivno in sveže. Domišlija in perfekcionizem sta jezika, ki sta redno prisotna v našem oblikovalskem ateljeju in se prepletata s sodobno tehnologijo in filozofijo.
Grafično oblikovanje - tipi-top.si


Grafično oblikovanjeGrafično-oblikovanje-2022-01-06-07-56-12.png

Grafično oblikovanje

Filmska in video produkcija, d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, goriška, savinjska, koroška, zasavska, posavska, primorsko-notranjska, pomurska, obalno-kraška, podravska, jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaEstetika in dovršenost sta nujni za kvalitetno vizualno komuniciranje, zato smo pri našem kreiranju usmerjeni k vrhunskim in doteranim vizualnim rešitvam, ki tudi v različnih formatih kot so video, tiskovine in splet izgledajo atraktivno in sveže. Domišlija in perfekcionizem sta jezika, ki sta redno prisotna v našem oblikovalskem ateljeju in se prepletata s sodobno tehnologijo in filozofijo. Smo zvesti sledilci in soustvarjalci svetovnih oblikovalskih trendov in vedno na lovu za novim in boljšim. Kot ljubitelji umetnosti pa tudi v oblikovanju stremimo k presežkom. Za naše stranke damo od sebe 103 %.

Celostne vizualne podobe so naša specialiteta, saj so zanimive zgodbe in atraktivne ideje del našega kreativnega vsakdana. Izvirne ideje in analitičen kreativen pristop nam omogočajo, da za vas ustvarimo vrhunske vizualno prepoznavne zgodbe, ki postanejo obraz in simbol vašega uspeha ali akcije. Pri kreiranju celostnih komunikacij koristimo številne marketinške pristope in likovne pristope, s katerimi za vas dosežemo najvišji želen rezultat ali prepoznavnost. Rdeča nit vsem segmentom CGP-ja je atraktiven, duhovit in enovit izgled elementov, ki tvorijo skupno zgodbo.

Logotip je srce vsakega podjetja, zato poskrbimo, da ta utripa v ritmu vašega podjetja. Sledimo vzgledu svetovnih znamk, ki so bile skreirane od samih korenin do končnega ploda, saj so samo tako lahko postale in ostale znak oz. simbol uspeha. Kuminikacija simbolov za nas predstavlja poseben izziv, zato vanjo vložimo svoj maksimum in za vas ustvarimo simbol, ki ga bo vaše podjetje s ponosom nosilo še dolgo in bo v srcu nosil vaše bistvo. Naše poslanstvo je oživljati vaše zgodbe in želje v tehnično dovršene storitve z unikatnim cuting edge designom, da lahko te verodostojno komunicirajo v sodobnem mednarodnem poslovnem prostoru. Logotip je veliko več kakor samozadostna abstraktna podoba, logotip je simbol, v katerega je skoncentrirano vaše celotno podjetje. Je to, kar okolica vidi v zameno vašega celotnega podjetja in to kar nekoga prepriča ali ne.


Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Grafično oblikovanje | Filmska in video produkcija, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Grafično oblikovanje | Filmska in video produkcija, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.