Gradnja Pasivne hiše | GRATING M TEAM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Na podlagi dolgoletnih izkušenj iz celostnega področja gradnje in projektive vam lahko ponudimo izvedbo PASIVNIH IN NIZKOENERGIJSKIH HIŠ vrhunske kvalitete. Gradnja pasivne hiše je kompleksna in za to potrebujete ekipo strokovnjakov, ki vam bo na podlagi znanja in izkušenj to omogočila brez nepotrebnih problemov in skrbi.
Gradnja Pasivne hiše - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Gradnja Pasivne hišeGradnja-Pasivne-hiše-2021-11-25-09-36-46.jpg

Gradnja Pasivne hiše

GRATING M TEAM, d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, koroška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, goriška, podravska, gorenjska, savinjska, zasavska, osrednjeslovenska, posavska, pomurska SlovenijaNa podlagi dolgoletnih izkušenj iz celostnega področja gradnje in projektive vam lahko ponudimo izvedbo PASIVNIH IN NIZKOENERGIJSKIH HIŠ vrhunske kvalitete. Gradnja pasivne hiše je kompleksna in za to potrebujete ekipo strokovnjakov, ki vam bo na podlagi znanja in izkušenj to omogočila brez nepotrebnih problemov in skrbi.

Predstavljamo Vam skupino PasivnaGradnja.si, v kateri smo združili dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo in to na način, da Vam lahko ponudimo celostno storitev od zasnove objekta do izvedbe, ob upoštevanju vseh evropskih energetskih smernic in potrebnih certifikatov. Specializirani smo za izvedbo pasivnih in nizkoenergijskih hiš. Vsaka pasivna hiša nam predstavlja poseben izziv.

Nekaj razlogov zakaj izbrati nas:
SMO PRVI IN NAJBOLJ IZKUŠENI
Že v letu 2002 smo pričeli s prvimi pasivnimi hišami v Sloveniji in smo jih do danes postavili že več kot 100 ter še več nizkoenergijskih. To je dokaz več, da imamo največ izkušenj in znanja na področju pasivne gradnje v Sloveniji.

CELOSTNO PROJEKTIRANJE JE ZAGOTOVILO ZA KVALITETEN PROJEKT
Ena od bistvenih kvalitet našega dela je kompletna izdelava projektne dokumentacije v okviru naše pisarne. To pomeni, da imamo strokovnjake iz vseh udeleženih strok pri pasivni gradnji, ki smo medsebojno dobro povezani. Na vsa tehnična vprašanja in strokovne zahteve smo sposobni odgovoriti, zato so različni segmenti projektne dokumentacije in tehnične rešitve medseboj vedno usklajeni in optimalni.

POZNAVANJE ZAHTEV GRADNJE IN PROJEKTIRANJA OBJEKTOV
Naši projektanti imajo dvojno izobrazbo na področju gradbene in arhitekturne stroke. Tudi zaradi tega smo dobro povezani z našimi gradbišči, saj so naši projekti dokaz zdravega sožitja obeh strok in zato vedno dobro stojimo za našimi projekti.


Gradnja Pasivne hiše

Gradnja Pasivne hiše

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Gradnja Pasivne hiše | GRATING M TEAM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradnja Pasivne hiše | GRATING M TEAM, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386