Gradnja | MONTING IP d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


MONTING IP že več kot 20 let deluje na področju gradbeništva, strojništva, arhitekture, načrtovanja, konstruiranja, vodenja in svetovanja.

Leta izkušenj so nas oblikovala v strokovnjake na svojem področju, ki znajo prisluhniti željam kupcev.
Gradnja - tipi-top.si


GradnjaGradnja-2022-01-06-07-40-29.png

Gradnja

MONTING IP d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska, jugovzhodna, obalno-kraška, primorsko-notranjska, podravska, gorenjska, posavska, pomurska, goriška, osrednjeslovenska, koroška SlovenijaMONTING IP že več kot 20 let deluje na področju gradbeništva, strojništva, arhitekture, načrtovanja, konstruiranja, vodenja in svetovanja.

Leta izkušenj so nas oblikovala v strokovnjake na svojem področju, ki znajo prisluhniti željam kupcev. Skupaj najdemo optimalno in kakovostno rešitev. Vsak projekt je za nas izziv. Posvetimo se mu celostno in učinkovito ter tako ustvarimo kakovosten produkt.

Naše dejavnosti obsegajo montažo različnih strešnih in fasadnih sistemov, jeklenih konstrukcij, kleparskih elementov ter stavbnega pohištva.

Naš cilj je: Kvalitetna izvedba in zadovoljen kupec!

NOVOST v naši ponudbi je proizvodnja strešne trapezne kritine MP 1000, ki velja za kritino z dolgo življenjsko dobo ter lahkim in enostavnim nameščanjem.


Gradnja

Gradnja

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Gradnja | MONTING IP d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradnja | MONTING IP d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386