Gradbeni nadzor in inženiring | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

Nudimo vam celovito vodenje vaše investicije, tako v fazi projektiranja (pridobivanje dovoljenj, elaboratov, študij, ipd.) kot tudi v fazi izvedbe.

ponudbe
Gradbeni nadzor in inženiring - tipi-top.si


Gradbeni nadzor in inženiringGradbeni-nadzor-in-inženiring-2021-10-10-07-12-53.jpg

Gradbeni nadzor in inženiring

Projektant d.o.o - Delujemo na področju: jugovzhodna, savinjska, zasavska, podravska, posavska, goriška, gorenjska, pomurska, osrednjeslovenska, koroška, obalno-kraška, primorsko-notranjska SlovenijaNudimo vam celovito vodenje vaše investicije, tako v fazi projektiranja (pridobivanje dovoljenj, elaboratov, študij, ipd.) kot tudi v fazi izvedbe.
Na osnovi projektne naloge pripravimo ustrezno dokumentacijo in pridobimo dovoljenja.
Za vas pripravimo in izvedemo razpis za izvajalce GOI del, pridobimo ponudbe izvajalcev gradnje, naredimo primerjavo ponudb, sodelujemo pri pogajanjih s ponudniki ter svetujemo pri izbiri najprimernejšega izvajalca.
Zagotovimo izvedbo projekta v dogovorjenih terminskih in finančnih okvirjih, koordiniranje vseh udeležencev pri gradnji in razreševanje problematike med samo izvedbo del.
Med gradnjo skrbimo za vaše interese kot odgovorni nadzornik.
Kontroliramo način in kvaliteto izvajanja del ter vgrajevanje ustreznih materialov in količine skladno s projektno dokumentacijo, razpisom, terminskim planom in veljavnimi predpisi.
Poskrbimo za vodenje gradbiščne dokumentacije in varstvo pri delu.
Poskrbimo za vso dokumentacijo za tehnični pregled objekta in pridobitev uporabnega dovoljenja.


Gradbeni nadzor in inženiring

Gradbeni nadzor in inženiring

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Gradbeni nadzor in inženiring | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradbeni nadzor in inženiring | Projektant d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam