Gradbeni nadzor | INGRA, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


Dolžnost investitorja, ki gradi enostanovanjski objekt, pa je tudi ta, da zagotovi gradbeni nadzor. Zaupa ga nadzorniku, ki je pravna ali fizična oseba in je lahko (njegov) projektant oz.
Gradbeni nadzor - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Gradbeni nadzorGradbeni-nadzor-2021-11-25-09-26-39.png

Gradbeni nadzor

INGRA, d. o. o. - Delujemo na področju: pomurska, goriška, obalno-kraška, koroška, gorenjska, zasavska, podravska, posavska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, savinjska, osrednjeslovenska SlovenijaDolžnost investitorja, ki gradi enostanovanjski objekt, pa je tudi ta, da zagotovi gradbeni nadzor. Zaupa ga nadzorniku, ki je pravna ali fizična oseba in je lahko (njegov) projektant oz. izvajalec, ki pa ne sme hkrati izvajati gradnje na istem objektu. Naloga nadzornika je, da nadzoruje, ali se objekt gradi v skladu z izdanim gradbenim dovoljenjem in PZI.

Nadzornik mora nadzor izvajati tako, da se zagotovijo izpolnjevanje zahtev iz Gradbenega zakona, preventivno delovanje in pravočasno preprečevanje napak. Sodeluje pri zakoličenju objekta in redno spremlja gradnjo objekta na gradbišču. V skladu z Gradbenim zakonom in pravili stroke mora zagotoviti kakovost nadzora, ki omogoča dokončanje objekta v skladu z dokumentacijo za izvedbo gradnje, v skladu s prostorskim izvedbenim aktom, gradbenimi in drugimi predpisi ter gradbenim dovoljenjem. Ustno in pisno opozarja udeležence pri graditvi objektov, če ugotovi kršitve in dejanja, ki so v nasprotju z določbami tega zakona itd.

Po končani gradnji med drugim vsebinsko preveri in s podpisom potrdi ustreznost dokumentacije za pridobitev uporabnega dovoljenja.


Gradbeni nadzor

Gradbeni nadzor

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Gradbeni nadzor | INGRA, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradbeni nadzor | INGRA, d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.