Gradbeni inženiring | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

S svojo strokovnostjo, znanjem in izkušnjami zagotavljamo optimiziran inženiring za naročnike, ki ne želijo sprejemati tveganj. Usposobljeni smo za izvedbo gradbenih izzivov manjše in srednje velikosti.

ponudbe
Gradbeni inženiring - tipi-top.si


Gradbeni inženiringGradbeni-inženiring-2021-08-08-10-36-00.jpg

Gradbeni inženiring

A.M.D. Gradnje, d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaS svojo strokovnostjo, znanjem in izkušnjami zagotavljamo optimiziran inženiring za naročnike, ki ne želijo sprejemati tveganj. Usposobljeni smo za izvedbo gradbenih izzivov manjše in srednje velikosti. Od novogradenj do prenov različnih objektov. Uspešno sodelujemo z večjimi poslovnimi sistemi, javnimi in individualnimi naročniki.

Ker nenehno sledimo razvoju v gradbeništvu, tako razvoju tehnologij kot materialov so naše storitve opravljene z najvišjo kakovostjo. Naši projekti so v skladu z vsemi gradbenimi standardi in predpisi.

V primeru tako imenovanih projektov na ključ poskrbimo tudi za skrben izbor podizvajalcev, da dosežemo pričakovanja naročnikov in projekt zaključimo v dogovorjenem roku.

Storitve
Vodenje gradnje različnih vrst projektov z vsemi udeleženci gradnje
Planiranje aktivnosti
Nadzor in vodenje terminske izvedbe del
Nadzor nad kakovostjo
Področja delovanja
Stanovanjski objekti
Poslovni objekti
Javni objekti
Ostalo


Gradbeni inženiring

Gradbeni inženiring

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Gradbeni inženiring | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradbeni inženiring | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam