Gradbeništvo in instalacije | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Zelena gradnja je specialist na področju gradnje in prenove stavb v skoraj nič-energijskem (sNEH) in pasivnem standardu (PH). Izvajamo vsa gradbena, obrtniška in instalacijska dela, ki so potrebna pri gradnji hiše.
Gradbeništvo in instalacije - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Gradbeništvo in instalacijeGradbeništvo-in-instalacije-2021-11-25-09-32-42.png

Gradbeništvo in instalacije

- Delujemo na področju: pomurska, savinjska, gorenjska, podravska, goriška, jugovzhodna, obalno-kraška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, zasavska, koroška, posavska SlovenijaPodjetje Zelena gradnja je specialist na področju gradnje in prenove stavb v skoraj nič-energijskem (sNEH) in pasivnem standardu (PH). Izvajamo vsa gradbena, obrtniška in instalacijska dela, ki so potrebna pri gradnji hiše. Dela izvajamo v večini z lastno operativo in delno s specializiranimi obrtniki za posamezna področja gradnje.

Glavnina naših storitev predstavljajo gradbene dela s področja gradnje in prenove hiš v skoraj nič-energijskem standardu. Nudimo izdelavo temeljnih plošč, opornih zidov, zidanje hiš, izdelava ometov, tlakov in raznih zidarskih del potrebnih pri gradnji in rekonstrukciji. Kvaliteno opravljene naše storitve, so zagotovilo, da bo zgrajena stavba dolgo služila svojemu namenu in bo poleg tega še energetsko zelo učinkovita.


Gradbeništvo in instalacije

Gradbeništvo in instalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Gradbeništvo in instalacije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradbeništvo in instalacije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.