Gradbena dela | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


V Podjetju GRATING M TEAM smo strokovnjaki za gradbeništvo. Za naročnika izvedemo vsa gradbena dela, od enostavnih gradbenih del, do zahtevnih gradbenih konstrukcij.
Gradbena dela - tipi-top.si


Gradbena delaGradbena-dela-2021-06-10-02-21-23.jpg

Gradbena dela

GRATING M Team, d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, posavska, osrednjeslovenska, zasavska, savinjska, primorsko-notranjska, goriška, jugovzhodna SlovenijaV Podjetju GRATING M TEAM smo strokovnjaki za gradbeništvo. Za naročnika izvedemo vsa gradbena dela, od enostavnih gradbenih del, do zahtevnih gradbenih konstrukcij.

RUŠITVENA DELA
kvalitetno opravljena rušitvena dela, bistveno pripomorejo k cenejši izvedbi prenove vašega objekta.


ZEMELJSKA DELA
so vse dejavnosti, ki so namenjene pripravi in zaščiti gradbene jame. V grobem zemeljska dela delimo na izkope in zasipe.


BETONSKA IN ARMIRANOBETONSKA DELA
oziroma betoniranje je poleg zemeljskih del najpomembnejši del hiše, saj s pravilno izvedeno konstrukcijo zagotovimo stabilnost in varnost objekta, zato je kvalitetna in pravilna izvedba teh del izredno pomembna.


ZIDARSKA DELA
od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin.


TESARSKA DELA
zajemajo izvedbo različnih vrst opažev za izvedbo različnih vrst betonskih konstrukcij.


MANJŠA ZIDARSKA DELA
nobeno delo za nas ni premajhno ali premalo pomembno – lotimo se ga z enako odgovornostjo in strokovnostjo kot največjih in najzahtevnejših projektov.


Gradbene storitve izvajamo na podlagi načrtov ali skladno z medsebojnim dogovorom. Celotna izvedba gradbenih del je skladna s splošno gradbeno prakso in pravili stroke. Na podlagi načrtov vam projekt racionaliziramo in ga izvedemo skladno z dogovorjeno racionalizacijo. Svetujemo vam pri izbiri materialov in načina vgradnje.


Gradbena dela

Gradbena dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Gradbena dela | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Gradbena dela | GRATING M Team, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.