Globinsko čiščenje | DK-F, Denis Kovačević s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Z globinskim čiščenjem do boljše kakovosti življenja.

Globinsko čiščenje je poseben postopek čiščenja tekstilnih površin, ki prinaša čistočo in svežino v vaš dom.

ponudbe
Globinsko čiščenje - tipi-top.si


Globinsko čiščenjeGlobinsko-čiščenje-2021-11-22-02-21-52.png

Globinsko čiščenje

DK-F, Denis Kovačević s.p. - Delujemo na področju: posavska, podravska, zasavska, koroška, pomurska, primorsko-notranjska, savinjska, jugovzhodna, goriška, gorenjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska SlovenijaZ globinskim čiščenjem do boljše kakovosti življenja.

Globinsko čiščenje je poseben postopek čiščenja tekstilnih površin, ki prinaša čistočo in svežino v vaš dom. Z globinskim čiščenjem bo vaša sedežna garnitura izgledala kot nova, barve bodo osvežene, v prostoru bo veliko manj prahu in neprijetnih vonjav.

Večje kose pohištva je mogoče kakovostno očistiti le z ekstrakcijskim strojem. Najboljša čistila in kakovost naših storitev pa so najboljša kombinacija za čisto in dišeče pohištvo.


Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Globinsko čiščenje | DK-F, Denis Kovačević s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Globinsko čiščenje | DK-F, Denis Kovačević s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam