Glajenje in kitanje sten | PONUDBA tipi-top.si


Ugodna in učinkovita prenova bivališča ali pisarne
Enega največjih učinkov pri prenovi stanovanja ali hiše najbolje dosežemo z osvežitvijo sten, podoba doma pa se povsem spremeni, ko bele stene postanejo barvite ali ko stare barvne odtenke zamenjajo novi. Obvezna osnova za uspešno in profesionalno slikopleskarstvo pa je ustrezna priprava podlage, ki se je, če nismo na tem področju strokovnjaki, pogosto lotimo napačno ali netemeljito.
Glajenje in kitanje sten - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Glajenje in kitanje stenGlajenje-in-kitanje-sten-2021-08-30-11-25-39.jpg

Glajenje in kitanje sten

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaUgodna in učinkovita prenova bivališča ali pisarne
Enega največjih učinkov pri prenovi stanovanja ali hiše najbolje dosežemo z osvežitvijo sten, podoba doma pa se povsem spremeni, ko bele stene postanejo barvite ali ko stare barvne odtenke zamenjajo novi. Obvezna osnova za uspešno in profesionalno slikopleskarstvo pa je ustrezna priprava podlage, ki se je, če nismo na tem področju strokovnjaki, pogosto lotimo napačno ali netemeljito. Pri Habat d.o.o. se priprave podlage, glajenja in kitanja sten lotimo profesionalno in v več korakih.

Strokovna priprava površin
V prvi vrsti priprava podlage vključuje mehansko odstranjevanje vseh slabo oprijetih in odstopajočih ometov ali napihnjenih delov, kar opravimo z različnimi orodji: kovinsko lopatico, brusnim papirjem ali žično krtačo. Pri tem postopku odstranimo tudi vse ostale moteče elemente, kot so stare tapete, žebljičke in vijake iz sten, kjer jih ne boste več potrebovali. Morebitne kovinske materiale, ki bodo pleskani, obrusimo z brusnim papirjem.

V nadaljevanju procesa prašna mesta posesamo ali ometemo s čopičem; stare stene, barvane s kredo, pa umijemo z vlažnimi gobami. Lesene površine obrusimo in obrišemo s krpo.Impregnacija in temeljni premazi
Tretji korak priprave podlage vključuje impregnacijo in temeljne premaze, ki zagotavljajo bolj trajen in kvalitetnejši nanos glavne barve. Pri barvanju novih površin in obnavljanju starih je pravilen nanos premazov eden najpomembnejših dejavnikov, ki vplivajo na kakovost in lep izgled končnega barvnega filma. Impregnacija, ki mora biti izbrana glede na vrsto podlage in končnega premaza, prodira globoko v podlago, jo utrdi, zmanjša njeno vpojnost in bistveno izboljša oprijem notranji kitov in zidnih barv.
Kovinske predele tako večkrat namažemo s temeljno barvo, kredaste in prašne stene pa z emulzijo, ki površino impregnira in utrdi. Pri betonskih površinah prav tako uporabimo emulzijo, lesene površine pa prepleskamo s temeljno barvo za les.Popravilo sten za maksimalen učinek barvanja
Včasih stene, ki jih želimo prepleskati, niso povsem gladke, imajo nepravilnosti (razpoke, luknjice), so hrapave ali neprijetne na otip. Da bi dosegli želeni učinek intenzivnosti barve in bili resnično zadovoljni z vašimi stenami, je potrebno pred samim postopkom pleskanja stene pokitati in zgladiti. Pri Habat d.o.o. kitamo in gladimo vse vrste podlage, pri novogradnjah pa kitanje opravimo strojno.Glajenje betonskih stropov
Betonske strope in stene gladimo v več slojih. S prvim slojem podlago zgladimo na grobo, z naslednjimi pa bolj fino. Glajenje izvedemo tako, da so stene in stropu ravni ter brez večjih prehodov. Če gre za glajenje ometanih površin, uporabljamo materiale v prahu ali že namešane materiale, namenjene takojšnji uporabi. Posušene stene je potrebno na koncu še obrusiti, omesti in posesati.
Vas zanima več? Pošljite nam povpraševanje in brezplačno vam bomo svetovali o vseh podrobnostih, ki vas zanimajo. Za boljšo predstavo si lahko ogledate fotogalerijo naših že zaključenih del.


Glajenje in kitanje sten

Glajenje in kitanje sten

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Glajenje in kitanje sten | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Glajenje in kitanje sten | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386