Geološko svetovanje in raziskave | PONUDBA tipi-top.si


Na področju Slovenije delujem od leta 2009 in tako nadaljujem delo in dolgoletne izkušenje na različnih področjih geologije: geomehanike, hidrogeologije, inženirske geologije, varovanja okolja,..
Geološko svetovanje in raziskave - tipi-top.si


Geološko svetovanje in raziskaveGeološko-svetovanje-in-raziskave-2021-04-14-04-38-45.jpg

Geološko svetovanje in raziskave

- Delujemo na področju: zasavska, koroška, pomurska, gorenjska, primorsko-notranjska, goriška, podravska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, posavska, obalno-kraška, savinjska SlovenijaNa področju Slovenije delujem od leta 2009 in tako nadaljujem delo in dolgoletne izkušenje na različnih področjih geologije: geomehanike, hidrogeologije, inženirske geologije, varovanja okolja,...Na področju inženiringa geologije, poleg projektiranja in izvedbe geoloških, geomehanskih in hidrogeoloških raziskav ter strokovnega nadzora izdelujem tudi geološka poročila in ekspertna mnenja.Moja vizija je proučevanje naravnih virov, hkrati pa sodelovanje pri projektiranju in sanaciji vseh vrst gradbene infrastrukture ter drugih posegov v okolje in prostor.

Strokovno znanje, praktične izkušnje in znanstveni razvoj povezujem s pomočjo sodobne merilne opreme in računalniške tehnologije, ki vam zagotavljajo kakovostno izdelavo projektov.

Moje delo je kvalitetno, hitro in konkurenčno ter nuditi celovito podporo tako investitorjem kot tudi izvajalcem.

Sedež podjetja je v Celju, dela pa izvajam po celotni Sloveniji, od Primorske pa do Pomurja.


Geološko svetovanje in raziskave

Geološko svetovanje in raziskave

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Geološko svetovanje in raziskave | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Geološko svetovanje in raziskave | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.