Garažna vrata | TRIDOM D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si


Dobrodošli v svetu udobja, ki vam ga zagotavljajo Tridom garažna vrata. Tridom proizvaja in vgrajuje široko paleto kakovostnih in zanesljivih garažnih vrat.
Garažna vrata - tipi-top.si


Garažna vrataGaražna-vrata-2022-01-06-10-40-46.png

Garažna vrata

TRIDOM D.O.O. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, gorenjska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, pomurska, posavska, podravska, jugovzhodna, zasavska, goriška, savinjska, koroška SlovenijaDobrodošli v svetu udobja, ki vam ga zagotavljajo Tridom garažna vrata. Tridom proizvaja in vgrajuje široko paleto kakovostnih in zanesljivih garažnih vrat.

Tridom garažna vrata so enostavna za uporabo, lepa, varna in vzdržljiva. S Tridom garažnimi vrati bo vaše življenje udobneje, vaš dom pa varnejši in lepši.

Uspešno, z veseljem in z naravnanostjo v zadovoljevanje vaših želja poslujemo že več kot 15 let. Naša vztrajna rast in novi produkti na področju avtomatizacije vhodov in stavbnega pohištva izkazujejo kakovost naših proizvodov in storitev, katerih posledica so številni uspešno zaključeni projekti – tako v stanovanjskih kot industrijskih objektih.


Proizvodni program, ki ga izvajamo v naših proizvodno skladiščnih prostorih na Igu pri Ljubljani obsega:

proizvodnjo avtomatskih stropnih lamelnih garažnih vrat za stanovanjske in industrijske objekte
proizvodnjo avtomatskih kovinskih dvoriščnih vrat za stanovanjske in industrijske objekte
proizvodnjo okovja za kovinska dvoriščna vrata
proizvodnjo Alu komponent za lamelna garažna vrata in avtomatska steklena vrata.
Prodajni program, ki je predstavljen v našem salonu na Igu pri Ljubljani obsega:

zastopanje in prodaja PVC hitrotekočih rolo in nihajnih vrat proizvajaleca Ditec s.r.l.
zastopanje in prodaja pogonov, krmilnih in zaščitnih elementov za avtomatska vrata proizvajalcev Beninca s.r.l. in Ditec s.r.l.
prodaja okovja in komponent (kovani elementi) za dvoriščna vrata
prodaja oken in vhodnih vrat (PVC, les, Alu) slovenskih proizvajalcev

Montaža in vzdrževanje: za vse izdelke, ki jih proizvajamo in distribuiramo, nudimo tudi montažo, vzdrževanje in strokovno svetovanje.


Garažna vrata

Garažna vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Garažna vrata | TRIDOM D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Garažna vrata | TRIDOM D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.