Garažna vrata | BOŠTJAN OBLAK S.P. | PONUDBA tipi-top.si


MASIVNA GARAŽNA VRATA
Garažna vrata iz masivnega lesa še vedno usklajujejo videz objekta v kombinaciji z vhodnimi vrati. Torej lahko temu rečemo, da ravno tako, kot vhodna vrata dajejo navzven estetiko in lep dizajn hiši, katere imajo lesena garažna vrata.
Garažna vrata - tipi-top.si


Garažna vrataGaražna-vrata-2022-01-06-10-37-44.jpg

Garažna vrata

BOŠTJAN OBLAK S.P. - Delujemo na področju: savinjska, koroška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska, gorenjska, goriška, jugovzhodna, pomurska, zasavska, obalno-kraška, podravska SlovenijaMASIVNA GARAŽNA VRATA
Garažna vrata iz masivnega lesa še vedno usklajujejo videz objekta v kombinaciji z vhodnimi vrati. Torej lahko temu rečemo, da ravno tako, kot vhodna vrata dajejo navzven estetiko in lep dizajn hiši, katere imajo lesena garažna vrata. Večina starejših hiš na katerih so spodnji kletni prostori že obstoječe narave vsebujejo še klasična dvokrilna masivna garažna vrata, katera se odpirajo navzven in se zaustavijo s posebnimi štoparji za vrata. Ker so v praksi običajno stropi nizki se ob obnovi garažnih vrat iz lesa nadomesti z novimi krilnimi vrati, saj zaradi nizkega stropa ni prostora za montažo sekcijskih vrat. Sekcijska vrata nudijo kar nekaj funkcionalnih rešitev, a so v starejših hišah žal izven konteksta zaradi že omenjenega nizkega stropa, mersko nemogoče izvedbe in seveda že obstoječe stvari se ne skladajo z vhodnimi in garažnimi vrati. Po funkciji klasična garažna vrata nudijo vsakodnevno odpiranje, zapiranje vrat na hiter način in hkrati zagotavljajo višjo stopnjo tesnenja, kot lesena dvižna vrata.

Naša ponudba izdelava masivnih vrat po meri zajema:

masivna vhodna vrata (ogled slik vhodna vrata)
masivna garažna vrata
lesena sekcijska garažna vrata (ogled slik sekcijska garažna vrata)
TESNENJE GARAŽNIH VRAT IN ZAKLEPANJE
Masivna garažna vrata dandanes tesnijo zelo dobro, saj imajo poleg kvalitetnega okovja dvojno tesnenje in tri točkovno zaklepanje z blokado ključavnice iz vidika varnosti. Okovje kot so vratna nasadila so močna in estetsko prekrita s posebnimi pokrivnimi kapami preko nasadil v barvi varnostne kljuke, ki je nameščena na odpirajoče se vratno krilo. Sekundarno vratno krilo lahko odpiramo in blokiramo z zavstavljalci krilnih vrat, ki se od klasičnih razlikujejo po tem, da se odpirajo z ročnim potiskom tačke navzdol in ne z nogo, kot je stara navada.


Garažna vrata

Garažna vrata

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Garažna vrata | BOŠTJAN OBLAK S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Garažna vrata | BOŠTJAN OBLAK S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.