GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI | PONUDBA tipi-top.si

Izvajamo gradbene izkope, izkope gradbenih jam, gradnjo kanalizacije, rušitvena dela (rušenje objektov) ter poskrbimo za prevoz razsutega tovora.

Vse izkope in prevoze izvajamo z lastno in sodobno gradbeno mehanizacijo, v dogovorjenem roku in po konkurenčnih cenah.

ponudbe
GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI - tipi-top.si


GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI-GRADBENI-IZKOPI-IN-PREVOZI-2021-08-30-11-52-19.jpg

GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI

- Delujemo na področju: koroška, podravska, pomurska, savinjska SlovenijaIzvajamo gradbene izkope, izkope gradbenih jam, gradnjo kanalizacije, rušitvena dela (rušenje objektov) ter poskrbimo za prevoz razsutega tovora.

Vse izkope in prevoze izvajamo z lastno in sodobno gradbeno mehanizacijo, v dogovorjenem roku in po konkurenčnih cenah. Pri tem pa nudimo strokovna svetovanja naših strokovno usposobljenih delavcev, katere odlikujejo dolgoletne izkušnje in številne pozitivne reference.

Asfalterstvo Brus
Nudimo celostne rešitve na področju asfalterskih storitev, nizkih gradenj in drugih gradbenih storitev, pri katerih zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti in strokovnosti izvedbe.

Vsa dela izvajamo strokovno, na podlagi dolgoletnih izkušenj in usposobljenega kadra, ter širokega voznega parka gradbene mehanizacije. S tem je Asfalterstvo Brus eno najpomembnejših podjetij za nizke gradnje v Sloveniji in na Štajerskem.


GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI

GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - GRADBENI IZKOPI IN PREVOZI | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam