GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si

20 LET IZKUŠENJ
V podjetju MBGRAD vam zagotavljamo najvišjo kakovost širokega spektra gradbenih storitev. Na enem mestu smo združeni strokovnjaki z več kot 20-letnimi izkušnjami, ki smo jih nabirali v večjih gradbenih podjetjih.

ponudbe
GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZORGRADBENIŠTVO-INŽENIRING-NADZOR-2021-09-18-11-42-09.jpg

GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR

BOŠTJAN MAJERLE S.P. - Delujemo na področju: jugovzhodna Slovenija20 LET IZKUŠENJ
V podjetju MBGRAD vam zagotavljamo najvišjo kakovost širokega spektra gradbenih storitev. Na enem mestu smo združeni strokovnjaki z več kot 20-letnimi izkušnjami, ki smo jih nabirali v večjih gradbenih podjetjih. In tudi zunanje izvajalce izbiramo glede na izkušnje iz specifičnega strokovnega področja. Vse to nam omogoča, da sledimo in zadostimo najvišjim gradbenim standardom.

Leta 2018 smo se odločili za samostojno podjetniško pot. Beležimo 30 % letno rast prihodkov in vse večjo prepoznavnost. Največ nam pa seveda pomenijo zadovoljne stranke.


GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR

GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - GRADBENIŠTVO INŽENIRING NADZOR | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam