GRADBENIŠTVO | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si


STANOVANJSKA GRADNJA IN OSTALI OBJEKTI
Naše storitve na področju gradbeništva so usmerjene v izvedbe najrazličnejših projektov, tako na področju nizkih kakor tudi visoke gradnje. Gradimo stanovanjske objekte, srednje velike pomožne in industrijske objekte.
GRADBENIŠTVO - tipi-top.si


GRADBENIŠTVOGRADBENIŠTVO-2021-09-18-11-37-34.jpg

GRADBENIŠTVO

BOŠTJAN MAJERLE S.P. - Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaSTANOVANJSKA GRADNJA IN OSTALI OBJEKTI
Naše storitve na področju gradbeništva so usmerjene v izvedbe najrazličnejših projektov, tako na področju nizkih kakor tudi visoke gradnje. Gradimo stanovanjske objekte, srednje velike pomožne in industrijske objekte. Izvajamo vse gradbene faze in v sklopu MBGRAD inženiringa poskrbimo tudi za gradnjo na ključ.

ZUNANJE UREDITVE
Izvedba zunanje ureditve na ključ obsega celoten nabor storitev, od izkopa, izvedbe nasutja, drenaže in zaščite pred vlago, do finalnih zunanjih tlakov. Izvajamo asfaltiranje ter tlakovanje dovozov in parkirišč ter pločnikov. Ponujamo tudi urejanje brežin, izvedbo utrjenega nasipa ali podpornih zidov. Za zagotavljanje zasebnosti, pa izvajamo tudi zaščitne ograje in zidove ter zastore iz različnih materialov – les, kamen, beton ali v kombinaciji med različnimi gradivi.

PRENOVE
Izvajamo tudi prenove obstoječih objektov. Prevzamemo lahko celoten projekt in zagotovimo izvajalce za vse gradbene faze in dela. Najprej poskrbimo za rušitvena dela in odvoz materiala, sledi izvajanje inštalacij ter finalnih tlakov. Nazadnje pa organiziramo še izvajanje talnih oblog, mavčno-kartonskih plošč in ostalih finalnih oblog ter obdelav. Zagotavljamo tudi reden nadzor ter popis izvedenih del.

SANACIJE OBJEKTOV
Izvajamo energetske sanacije objektov, statične sanacije gradbenih konstrukcij, sanacije vlage, restavracije, izsuševanje prostorov, statično injektiranje razpok. Najbolj pogoste sanacije, ki jih izvajamo so sanacija temeljev in zaščita pred vlago ter toplotnimi izgubami s čemer so povezane tudi statične sanacije razpok in nosilnih gradbenih konstrukcij.


GRADBENIŠTVO

GRADBENIŠTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
GRADBENIŠTVO | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - GRADBENIŠTVO | BOŠTJAN MAJERLE S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386