GLAMPING HIŠICA | Šenica Ivan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

GLAMPING
Nova v naši ponudbi je mobilna glamping hišica, ki je zaradi svoje edinstvene oblike primerna za vsako okolje. Hiška je primerna za različne namene kot glamping hiška, lopa, kolesarnica, vrtna uta… Hiško prilagodimo vašim potrebam in željam.

ponudbe
GLAMPING HIŠICA - tipi-top.si


GLAMPING HIŠICAGLAMPING-HIŠICA-2021-07-11-05-47-44.png

GLAMPING HIŠICA

Šenica Ivan s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, obalno-kraška, posavska, pomurska, koroška, jugovzhodna, goriška, savinjska, primorsko-notranjska, gorenjska, podravska, zasavska SlovenijaGLAMPING
Nova v naši ponudbi je mobilna glamping hišica, ki je zaradi svoje edinstvene oblike primerna za vsako okolje. Hiška je primerna za različne namene kot glamping hiška, lopa, kolesarnica, vrtna uta… Hiško prilagodimo vašim potrebam in željam. Zaradi svojih dimenzij (D:4,00m Š:2,35m V:3,00m) je popolnoma prenosljiva, za vas organiziramo tudi kamionski prevoz in postavitev na želeno mesto. Možnih je več načinov postavitve:
na točkovne temelje,
na nastavljive podstavke (primerno za razgiban teren),
kombinacija obeh,
postavitev na podkonstrukcijo ob ali na drevesu.
V prihodnosti so v načrtu tudi polovične izvedenke (dimenzij: D:2,00m, Š:2,35m V:3,00m), in pa pregrajene hiške z dvema vhodoma (na primer prva polovica kuhinja, druga tuš z WC-jem oz. po želji stranke).


GLAMPING HIŠICA

GLAMPING HIŠICA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
GLAMPING HIŠICA | Šenica Ivan s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - GLAMPING HIŠICA | Šenica Ivan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam