Fotografiranje | PONUDBA tipi-top.si

Fotografranje za dokumente
Hitro in ugodno uredimo vašo fotografijo za dokumente. Smo v sistemu E-fotograf, tako je za vas pot do novih dokumentov še hitrejša

Fotografiranje dogodkov
Kulturne prireditve, koncerti, jubileji, obletnice podjetij in društev.

ponudbe
Fotografiranje - tipi-top.si


FotografiranjeFotografiranje-2022-01-05-11-16-10.png

Fotografiranje

- Delujemo na področju: gorenjska, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, jugovzhodna, posavska, zasavska, savinjska, podravska, osrednjeslovenska, pomurska, koroška SlovenijaFotografranje za dokumente
Hitro in ugodno uredimo vašo fotografijo za dokumente. Smo v sistemu E-fotograf, tako je za vas pot do novih dokumentov še hitrejša

Fotografiranje dogodkov
Kulturne prireditve, koncerti, jubileji, obletnice podjetij in društev. Fotografiramo pa tudi verske zakramente, kot so krst, obhajilo in birma.

Fotografiranje podjetij
Izdelujete ali prenavljate spletno stran in ste ugotovili, da potrebujete fotografije svoje dejavnosti in portrete vaših zaposlenih?

Družinska fotografija
Družine, pari, otroci, nosečnice, fotografiranje lahko poteka v studiu ali naravi. Lahko pa fotografiranje nekomu tudi podarite in ga osrečite.

Studijska fotografija
Ansambli in skupine, razni izdelki, ki jih fotografiramo za vašo spletno trgovino in katalog ali pa čudoviti krožniki najboljših chefov.

Poročna fotografija
Imamo več kot desetletne izkušnje s fotografiranjem porok in poročnih obredov. Izbirate lahko med različnimi paketi, ki jih ponujamo.

Portretna fotografija
Poslovni portreti so odlična izbira za današnji čas, ko svojo fotografijo potrebujete na spletu ali v medijih. Lahko pa portretno fotografijo tudi podarite.

Fotografranje in snemanje iz zraka
Vaš film ali spletna stran potrebuje tudi zračne posnetke? Pogled iz zraka je vedno zanimiv in pokaže svet v popolnoma drugačni perspektivi.


Fotografiranje

Fotografiranje

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Fotografiranje | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fotografiranje | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam