Fizioterapija | Thermana, d. d. | PONUDBA tipi-top.si

Fizioterapija in delovna terapija
Za terapijo se odločimo po poškodbi, operaciji, bolezni ali pojavu akutnih in kroničnih težav. S pomočjo fizioterapije ter delovne terapije odpravimo različne težave in nepravilnosti, ki so nastale na vašem telesu.

ponudbe
Fizioterapija - tipi-top.si


FizioterapijaFizioterapija-2021-12-22-11-20-00.jpg

Fizioterapija

Thermana, d. d. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, goriška, koroška, zasavska, podravska, savinjska, obalno-kraška, jugovzhodna, gorenjska, posavska, osrednjeslovenska, pomurska SlovenijaFizioterapija in delovna terapija
Za terapijo se odločimo po poškodbi, operaciji, bolezni ali pojavu akutnih in kroničnih težav. S pomočjo fizioterapije ter delovne terapije odpravimo različne težave in nepravilnosti, ki so nastale na vašem telesu.

Dobro se zavedamo, da je dober terapevt le tisti, ki se ves čas izobražuje in pridobiva nova znanja, zato sledimo novostim na področju manualne terapije in se udeležujemo najrazličnejših tečajev in delavnic. Pri svojem delu uporabljamo različne manualne in fizikalne tehnike ter metode fizioterapije in delovne terapije, ki so sicer vsaka malo drugačna, pa vendar imajo vse isti cilj – povrniti posamezniku zaradi poškodbe, bolezni ali operacije izgubljene telesne funkcije in mu omogočiti, da se čim prej vrne v svoje življenjsko in delovno okolje.

Fizioterapija
Fizioterapija v Thermani Laško zajema vse klasične postopke balneoterapije, kinezioterapije, elektroterapije, magnetoterapije, laserske terapije, termoterapije, fototerapije, hipobarične terapije, limfne drenaže, masaže, inhalacije ter specialne metode in tehnike, ki jih izvajajo terapevti s specialnimi znanji.

Specialne tehnike manualne terapije:
V Thermani Laško izvajamo sklepno mobilizacijo, proprioceptivno nevromuskularno facilitacijo, obravnavo po Cyriaxu, Maitlandu in Mulliganu, limfno drenažo, obravnavo Trigger točk, Bownovo terapijo in Bobath terapijo. Naštete specialne tehnike pripomorejo k hitrejšemu vračanju izgubljene funkcije. V ekipi imamo več usposobljenih fizioterapevtov in delovnih terapevtov, ki se nenehno izobražujejo in nadgrajujejo svoje znanje.


Fizioterapija

Fizioterapija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Fizioterapija | Thermana, d. d. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fizioterapija | Thermana, d. d. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam