Fizioterapija | PONUDBA tipi-top.si

Metoda McKenzie je najučinkovitejša fizioterapevtska metoda zdravljenja bolečin in motenj v mišično – skeletnem sistemu. Potrebne so le 3 terapije.

ponudbe
Fizioterapija - tipi-top.si


FizioterapijaFizioterapija-2021-04-25-10-00-52.jpg

Fizioterapija

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaMetoda McKenzie je najučinkovitejša fizioterapevtska metoda zdravljenja bolečin in motenj v mišično – skeletnem sistemu. Potrebne so le 3 terapije. Preko testiranj McKenzie terapevt določi eno ali dve vaji, ki jih izvedete 5x na dan. Te vaje omogočijo popravilo tkiv in s tem odpravitev bolečine.

Zakaj je metoda McKenzie prava izbira za vas?

Učinkovito odpravite bolečino v treh obravnavah.

Omogoča vam neodvisnost od terapevta, s tem pa velik prihranek denarja v primerjavi z drugimi terapijami.

Če se bolečina v prihodnosti znova pojavi, jo boste znali sami učinkovito odpraviti.

»Metoda je zelo učinkovita. Vsak pacient z bolečino v hrbtenici bi moral imeti pred operacijo možnost terapije po tej metodi.«
Thomas Niemeyer, Vodja oddelka za kirurgijo hrbtenice na Univerzitetni Ortopedski kliniki v Tübingenu

»Mnogi pacienti, za katere velja prepričanje, da so kandidati izključno za operativno terapijo, lahko rešijo bolečino brez operacije, če imajo možnost terapije, ki uporablja metode mehanične diagnoze in terapije (metode McKenzie), ki jo izvede kvalificiran strokovnjak.«
F. Todd Wetzel, dr. med., profesor ortopedske kirurgije in nevrokirurgije na medicinski fakulteti v Templu, Philadelphia, ZDA


Fizioterapija

Fizioterapija

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Fizioterapija | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fizioterapija | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam