Fasaderstvo in ometi | FASA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Pri izdelavi fasad uporabljamo sledeče sisteme, materiale in produkte:

BAUMIT FASADE
Pomen toplotne izolacije je neprecenljiv v času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in omejenih virov energentov. Učinki toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov pozitivno vplivajo na okolje in kakovost bivanja.

ponudbe
Fasaderstvo in ometi - tipi-top.si


Fasaderstvo in ometiFasaderstvo-in-ometi-2021-03-30-07-00-44.jpg

Fasaderstvo in ometi

FASA d.o.o. - Delujemo na področju: goriška SlovenijaPri izdelavi fasad uporabljamo sledeče sisteme, materiale in produkte:

BAUMIT FASADE
Pomen toplotne izolacije je neprecenljiv v času podnebnih sprememb, naraščajočih cen energije in omejenih virov energentov. Učinki toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov pozitivno vplivajo na okolje in kakovost bivanja. Letno je vgrajenih 20 milijonov m2 Baumit fasadnih sistemov. Podatek je pomemben z energetskega vidika, saj pomeni prihranek ca. 4,5 milijarde kWh ali 450 milijonov litrov kurilnega olja. Posledično v ozračje izpustimo 1 milijon ton manj CO2 na leto. Vsak m2 je pomemben.

Dobro izolirana stavba porabi manj energije. Zidovi hiš skrivajo ogromen varčevalni potencial pri zmanjšanju porabe energije in znižanju stroškov ogrevanja oz. hlajenja. S pravilno vgradnjo Baumit fasadnega sistema lahko prihranite do 35 % stroškov ogrevanja. Baumit fasadni sistemi so enostavni za vgradnjo in so primerni za novogradnje, prenove starih stavb, individualne hiše, za stanovanjske in gospodarske objekte.

ROFIX FASADE
Gradnja je težak udarec za okolje, katera bistveno zaniha naravno ravnovesje. 40% skupne porabe energije se gre za gretje zgradb. To je dvakrat tolika "zavestna kršitev varstva okolja" kot promet. Rezultat je ogromna neizogibna količina CO2

SAMOBORKA FASADE
JUB FASADE
JUB je proizvajalec z bogato tradicijo in znanjem. Z nenehnim vlaganjem v razvoj smo razvili učinkovito rešitev toplotne zaščite – visoko kakovostno Jubizol fasado.
JUB je prvi slovenski proizvajalec, ki je zanjo pridobil evropsko tehnično soglasje.

Jubizol je univerzalen fasadni toplotnoizolacijski sistem, ki ga lahko vgradimo na stare in nove objekte kakršnekoli namembnosti. Uporaben je tako v individualni kot blokovni gradnji.

STO FASADE
Kot strokovnjak za fasade vam Sto zagotavlja celovito gradnjo in natančno uglašenost vseh posameznih komponent. V izolacijskih sistemih, premazih in fasadnih profilih se skrivajo neutrudno raziskovanje in izkušnje generacij. Predvsem pa: znanje in želje številnih gradbenih partnerjev. Tak razvoj izdelka in njegova izdelava, ki je uglašena s svetovnimi arhitekturnimi in klimatskimi zahtevami, izpolnjuje vse kriterije za domišljeno in individualno arhitekturo.


Fasaderstvo in ometi

Fasaderstvo in ometi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Fasaderstvo in ometi | FASA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasaderstvo in ometi | FASA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam