Fasaderstvo | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Fasada poleg estetskega učinka varuje naš dom tudi pred vremenskimi vplivi, zato je izbira materiala ključnega pomena. Toplotnoizolacijska fasada ima veliko vlogo tudi pri prihrankih, ki ga namenjamo za ogrevanje.
Fasaderstvo - tipi-top.si


FasaderstvoFasaderstvo-2021-03-30-06-43-01.jpg

Fasaderstvo

FAMA d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, obalno-kraška SlovenijaFasada poleg estetskega učinka varuje naš dom tudi pred vremenskimi vplivi, zato je izbira materiala ključnega pomena. Toplotnoizolacijska fasada ima veliko vlogo tudi pri prihrankih, ki ga namenjamo za ogrevanje. Ker je za vsakega, ki ima v lasti hišo ali kakšno drugo poslopje, zelo pomemben njen izgled, vam svetujemo izbrati pravilne materiale in barvo fasade.

Dobra in kvalitetna fasada bo poskrbela, da bo vaše bivanje v hiši ali stanovanju bolj prijetno tako v zimskem času kot tudi poleti. Hkrati pa bodo tudi stroški ogrevanja in hlajenja bistveno nižji, tako da boste že kratkoročno veliko prihranili.

Kakšna je cena fasade?
Trudimo se, da je pri nas cena najnižja glede na ponujeno kvaliteto. Na kvaliteto fasade in posledično tudi ceno pa najbolj vplivajo naslednji dejavniki:

Kvaliteta uporabljenih materialov
Debelina in tip izolacije
Tip zaključnega sloja in njegova obstojnost
Torej je glede na hišo, njeno postavitev, okolico in regijo, v kateri se nahaja, vsaka fasada unikat. Skupaj na ogledu najdemo najboljšo opcijo in razmerje med ceno in kvaliteto za vaš objekt.

PRIHRANEK STROŠKOV IN ENERGIJE
Vsak od nas ve, da dobro izolirana stavba porabi manj energije za ogrevanje.

Vsaka dobra toplotna izolacija pozimi preprečuje prodiranje mraza v stavbo, poleti pa prodiranje vročine. S pravilno in kvalitetno izdelavo fasade lahko prihranite tudi do 35% stroškov.

DOBRO POČUTJE V BIVALNEM PROSTORU
Hiša mora zagotavljati udobje, domačnost in vse pogoje za kakovostno bivanje in dobro počutje. Zelo pomembna dejavnika za to sta temperatura in relativna zračna vlažnost.
Dobro izolirani zidovi z visoko toplotno zmogljivostjo zaradi sevanja toplote pozimi in hladilnega učinka poleti občutno pripomorejo k izboljšanju bivalne klime. Izolacija poskrbi za uravnoteženo toploto zidov, kar preprečuje občutek prepiha v prostoru.

NAŠA PONUDBA
Kompletna izdelava fasade
Sanacija balkonov
Izolacija fasade kamena volna/stiropor/grafitni stiropor
Obnova fasade.
Barvanje fasade.
Dobava in vgradnja okenskih polic.
Montaža in demontaža gradbenih odrov.


Fasaderstvo

Fasaderstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasaderstvo | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasaderstvo | FAMA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386