Fasaderska dela | PONUDBA tipi-top.si


Fasada je ključnega pomena za zaščito zidov pred zunanjimi vplivi, ima pa tudi dekorativno funkcijo. Nudimo vam kvalitetno fasado, ki nudi zaščito pred zunanjimi vplivi kot je dež, veter, sneg in vročina.
Fasaderska dela - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Fasaderska delaFasaderska-dela-2021-08-30-11-17-24.jpg

Fasaderska dela

- Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska SlovenijaFasada je ključnega pomena za zaščito zidov pred zunanjimi vplivi, ima pa tudi dekorativno funkcijo. Nudimo vam kvalitetno fasado, ki nudi zaščito pred zunanjimi vplivi kot je dež, veter, sneg in vročina. Seveda pa niso važni samo kvalitetni materiali ampak tudi kvalitetna izdelava.
Uporabljamo fasadne sisteme Baumit.
Pri fasadah uporabljamo več vrst izolativnih materialov. Fasade izdelamo po vaših željah, kljub temu vas vsakič opozorimona slabe in dobre detajle, ki smo jih pridobili pri večletnimi izkušnjami. Izdelujemo tudi klasične fasade.

Bumit fasada
aumit fasada vam omogoča kvalitetno fasado, ki vam nudi zaščito pred zunanjimi vplivi dež, veter,sneg in vročina.
Iz naših dolgoletnih izkušenj lahko trdimo da s to fasado dosegamo vse želene cilje.


Klasične: fini omet

Baumit sistem
Oblaganje s fasadno opeko, silikatno opeko

Kakovostna izvedba del in spoštovanje dogovorov, sta eni izmed vodil v našem podjetju, saj nam vaše zadovoljstvo pomeni največ.


Fasaderska dela

Fasaderska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasaderska dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasaderska dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.