Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si


Fasada varuje dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi. Hkrati pa nosi tudi lepotno funkcijo, ki vsak dom umešča v svoje okolje.
Fasade in fasadni sistemi - tipi-top.si


Fasade in fasadni sistemiFasade-in-fasadni-sistemi-2021-08-08-10-42-50.jpg

Fasade in fasadni sistemi

- Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaFasada varuje dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi. Hkrati pa nosi tudi lepotno funkcijo, ki vsak dom umešča v svoje okolje. Fasade so sestavljene iz različnih dleov, odvisno od tipa, v grobem pa jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč ali panelov, ki jih prilepimo ali kako drugače pritrdimo na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica.

Na koncu pa zaključimo še z granuliranim slojem, ki da našemu domu svoj pečat. Dandanes se naročniki odločajo predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki. Naše podjetje je specializirano za izvedbo vrhunskih fasad in fasadnih sistemov ROFIX in BAUMIT.


Fasade in fasadni sistemi

Fasade in fasadni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasade in fasadni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.