Fasade | OBLAK ALU D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

Steklene fasade omogočajo izkoriščanje naravne svetlobe v notranjost prostora. Atraktivna, moderna in kakovostna steklena fasada pripomore k večji prepoznavnosti podjetja oz.

ponudbe
Fasade - tipi-top.si


FasadeFasade-2022-01-05-10-38-55.png

Fasade

OBLAK ALU D.O.O. - Delujemo na področju: gorenjska, pomurska, zasavska, savinjska, jugovzhodna, posavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, koroška, goriška, podravska, osrednjeslovenska SlovenijaSteklene fasade omogočajo izkoriščanje naravne svetlobe v notranjost prostora. Atraktivna, moderna in kakovostna steklena fasada pripomore k večji prepoznavnosti podjetja oz. zgradbe, hkrati pa s tem ustvarja edinstveno vlogo v množici okoliških stavb. Zaradi visoke kakovosti izvedbe steklenih fasad v podjetju OBLAK ALU ima uporabnik naših izdelkov tudi velik prihranek pri porabi energije za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje prostorov. Steklene fasadne obloge so narejene iz visokokakovostnih materialov, odpornih na vremenske vplive, saj je ravno fasada najbolj izpostavljeni del stavbe. Narejene so iz večslojnih fasadnih steklenih plošč, lepljenih steklenih plošč ter večplastnih kaljenih plošč, ki omogočajo visokokakovostne zasteklitve objektov s steklenimi fasadami ne glede na arhitekturne zahteve in vaše želje.

Izdelujemo različne tipe steklenih fasad: STRUKTURNE, POLSTRUKTURNE, FASADE Z VIDNIM PROFILOM ter PREZRAČEVALNE fasade. Zasteklitve so lahko izvedene iz enojnega ali izolacijskega stekla, varnostno kaljenega ali lepljenega stekla. Nekatere izmed fasadnih plošč se lahko uporabljajo tudi kot prvovrstni dekorativni element.

ALU STEKLENE STRUKTURNE FASADE
Fasada je v tem primeru sestavljena iz stekla in samoobremenitvene aluminijaste konstrukcije.
Stekleni elementi so prilepljeni na podkonstrukcijo,
ki je pritrjena na osnovno konstrukcijo iz stebrov in prečk.
Pri tej vrsti steklene fasade je pri zunanjem izgledu fasade videno samo steklo,
med njimi je le nekaj milimetrska fuga.


Fasade

Fasade

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Fasade | OBLAK ALU D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasade | OBLAK ALU D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam