Fasade | LISI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


FASADE – Ponujamo do 10 let garancije
Vsaka fasada je zgodba hiše pod njo – in mi jih pišemo že 25 let.

Fasada še zdaleč ni le zaključni sloj objekta ali le njegov okrasni element, temveč ima množico pomembnih funkcij.
Fasade - tipi-top.si


FasadeFasade-2021-03-30-06-47-15.jpg

Fasade

LISI d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska SlovenijaFASADE – Ponujamo do 10 let garancije
Vsaka fasada je zgodba hiše pod njo – in mi jih pišemo že 25 let.

Fasada še zdaleč ni le zaključni sloj objekta ali le njegov okrasni element, temveč ima množico pomembnih funkcij. Je namreč kot obleka, ki mora viti primerna za vse letne čase ter kljubovati kakršnim koli zunanjim vplivom, hkrati pa mora poskrbeti za dober izgled objekta v vsakem obdobju in kljubovati zobu časa. Prav zato sta pri njeni izdelavi na prvem mestu kakovost uporabljenih materialov ter brezhibna izvedba.

Premetena izbira fasade je pri gradnji ključnega pomena, četudi se mnogi tega morda ne zavedajo. Z njo namreč pripomoremo k optimalni, predvsem pa zdravi bivalni klimi, hkrati pa varčujemo s porabo energije in se izognemo nepotrebnim stroškom ter zapletom, ki jih prinaša prenova ali nadgradnja.

Da bi strankam zagotovili kar najboljše bivalne pogoje ter poskrbeli za čim boljši videz objektov, v našem podjetju uporabljamo zgolj preverjene in kakovostne tehnike, sodelujemo pa zgolj s priznanimi, zaupanja vrednimi dobavitelji. Našemu delu kredibilnost daje tudi več kot 25 let izkušenj na področju fasaderstva, zato za nas noben izziv ni prevelik in noben oreh pretrd. V sklopu storitev zato ponujamo tako celotno izdelavo fasade kot tudi njeno barvanje, ali pa zgolj obnovo že obstoječe fasade, bodisi v modernem ali klasičnem stilu – izbira je vaša.

Pri tem vam ob upoštevanju določenih parametrov omogočamo tudi delno financiranje s pomočjo Eko sklada za fasade.

Naše fasade krasijo številne javne in zasebne objekte po vsej sloveniji, od stanovanjskih hiš ter blokov pa do šol, dvoran in železniških postaj. Znanje, ki ga zbiramo na tako raznolikih projektih, nam omogoča, da se prilagodimo marsikateri želji ali potrebi stranke ter učinkovito premagamo ovire na poti do popolnega zunanjega izgleda in prave zaščite stavbe.

Ker verjamemo v kakovostno opravljeno delo, strankam ponudimo do 10 let garancije na opravljene storitve. Naše odlične cene namreč ne pomenijo, da varčujemo s kakovostnimi materiali in trudom, temveč smo še bolj zagrizeni in odločeni, da ponudimo najboljše razmerje med ceno in storitvijo. Ponosni smo, da je z nami zadovoljnih že več kot 200 strank, kakšna tudi onkraj meja naše države.

Pri izdelavi fasade se ne oziramo na čas, temveč svoje delo opravimo v enem kosu, pri tem pa delujemo hitro in rutinirano. Pred pričetkom brezplačno premerimo objekt in sestavimo ponudbo, vedno pa ponudimo tudi do 3 brezplačne barvne študije objekta. Zavedamo se namreč, da fasada odraža tudi vašo osebnost ter vaš slog, hkrati pa je ni mogoče preprosto zamenjati čez noč. Naš cilj zato ni le dobro opravljeno delo, temveč vedno stremimo k temu, da stranka še leta z veseljem, zadovoljstvom in ponosom pogleda svoj objekt.


Fasade

Fasade

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasade | LISI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasade | LISI d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386