Fasade | GORDEJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Osnovna funkcija fasade je zaščita objekta pred zunanjimi vplivi. Poleg tega pa je tudi zelo pomembna z estetskega vidika, saj fasada naredi hišo kot obleka naredi človeka.
Fasade - tipi-top.si


FasadeFasade-2021-11-23-10-34-29.png

Fasade

GORDEJA d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, gorenjska, posavska, obalno-kraška, goriška, primorsko-notranjska, zasavska, jugovzhodna, koroška, podravska, osrednjeslovenska, pomurska SlovenijaOsnovna funkcija fasade je zaščita objekta pred zunanjimi vplivi. Poleg tega pa je tudi zelo pomembna z estetskega vidika, saj fasada naredi hišo kot obleka naredi človeka. Podjetje Gordeya izdeluje fasade na vseh vrstah objektov, zidanih na klasičen način ali montažno zgrajenih objektov, stanovanjskih in poslovnih objektov, družinskih hišah .

Pravilna izvedba fasade je velikokrat bolj pomembna kot izbira materiala za fasado.

Za vas lahko uredimo in pripravimo celotno storitev:

strokovno in ustrezno svetovanje
nakup kvalitetnega materiala po najnižjih cenah
postavitev gradbenega odra
Pred izvedbo objekt primerno zaščitimo in po končanju del za seboj počistimo.

Zaključna fasaderska dela izvajamo s kvalitetnimi materialni, kot so:

baumit
jub
rofix
weber-terranova
Sistemi, ki jih izvajamo so:

Toplotno izolacijski fasadni sistemi s stiroporjem-EPS
Fasadni sistem s ploščami iz kamene volne Zaščita objekta s primerno fasado pomeni zmanjšanje izgube energije pri ogrevanju za več kot 60%. Zmanjšanje porabe energije za ogrevanje pomeni zmanjšanje izpustov toplogrednih plinov v ozračje in s tem tudi varovanje okolja.


Fasade

Fasade

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasade | GORDEJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasade | GORDEJA d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.