Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Obnovi Dom je specializirano za vse vrste slikopleskarskih del, izdelavo toplotno izolacijskih fasad, adaptacijo domov, poslovnih prostorov, kot tudi nebivalnih površin. Prav tako nudimo razna suhomontažna dela, kot so predelne stene, spuščen strop, suhi estrihi in ostalo.
Fasada za dom - tipi-top.si


Fasada za domFasada-za-dom-2021-03-30-07-04-18.jpg

Fasada za dom

- Delujemo na področju: koroška SlovenijaPodjetje Obnovi Dom je specializirano za vse vrste slikopleskarskih del, izdelavo toplotno izolacijskih fasad, adaptacijo domov, poslovnih prostorov, kot tudi nebivalnih površin. Prav tako nudimo razna suhomontažna dela, kot so predelne stene, spuščen strop, suhi estrihi in ostalo.


Fasada za dom

Fasada za dom

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Fasada za dom | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.