FIZIOTERAPIJA | MEDIKO BMT, zdravstvene in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Če ste prestali operacijo ali pa le okrevate po poškodbi, je fizioterapija Maribor prava rešitev za vas.

Če trpite bolečine v mišicah in sklepih, nas pokličite in dogovorili se bomo za takojšen pregled in pomoč s fizioterapijo!

V Medicinsko Alternativnem centru Sanus statera se pod strokovnim vodstvom, ki ga izvaja naš strokovnjak fizioterapevt in fiziater, ukvarjamo z izvajanjem fizioterapije, s pomočjo katere vzpostavljamo, vzdržujemo in krepimo zdravje ter funkcionalnost vašega gibalnega sistema.

ponudbe
FIZIOTERAPIJA - tipi-top.si


FIZIOTERAPIJAFIZIOTERAPIJA-2021-12-22-11-17-22.png

FIZIOTERAPIJA

MEDIKO BMT, zdravstvene in druge storitve, d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, zasavska, savinjska, osrednjeslovenska, goriška, posavska, obalno-kraška, koroška, podravska, gorenjska, jugovzhodna, primorsko-notranjska SlovenijaČe ste prestali operacijo ali pa le okrevate po poškodbi, je fizioterapija Maribor prava rešitev za vas.

Če trpite bolečine v mišicah in sklepih, nas pokličite in dogovorili se bomo za takojšen pregled in pomoč s fizioterapijo!

V Medicinsko Alternativnem centru Sanus statera se pod strokovnim vodstvom, ki ga izvaja naš strokovnjak fizioterapevt in fiziater, ukvarjamo z izvajanjem fizioterapije, s pomočjo katere vzpostavljamo, vzdržujemo in krepimo zdravje ter funkcionalnost vašega gibalnega sistema. Fizioterapija je izjemno pomembna pri rehabilitaciji, zato se v Medicinsko Alternativnem centru Sanus Statera v strokovno delo rehabilitacije in diagnostike vključuje tudi naš fiziater, s pomočjo katerega vam nudimo tudi svetovanje in pogovor in na ta način poskušamo najti najboljšo rešitev za vaše zdravje.

NOVO V NAŠEM CENTRU FIZIOTERAPIJA MARIBOR:
Zdravljenje z VISOKO INTENZIVNIM LASERJEM

V Alternativno medicinskem centru Sanus Statera – Fizioterapija Maribor vam predstavljamo novost, s katero je zdravljenje akutnih in kroničnih vnetij tkiv hitrejše in veliko bolj učinkovito. Predstavljamo vam VISOKO INTENZIVNI LASER, s katerim se v zdravljenju vnetij tkiv dosegajo izredni rezultati. Več informacij si preberite TUKAJ.

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE CENTRA SANUS STATERA – FIZIOTERAPIJA MARIBOR:
Fizioterapija je izjemno pomembna pri procesu zdravljenja različnih poškodb, po operacijah in ostalih večjih posegih. S svojo učinkovitostjo fizioterapija ohranja ali obnavlja gibljivost sklepov, krepi mišice, preprečuje kontrakture mišic, poleg tega pa povečuje preskrbo mišic s krvjo, zmanjšuje edeme in lajša bolečine v mišicah in sklepih.

Fizioterapija je namenjena čim hitrejši rehabilitaciji pacientov po poškodbah in operacijah in s svojim izjemnim učinkom na organizem mnogo bolj pospešuje okrevanje kot samo počitek. Prav tako s svojimi pozitivnimi učinki bistveno zmanjšuje bolečine pacientom in jim tudi na ta način lajša rehabilitacijo in zdravljenje, zato je najprimernejši način zdravljenja in rehabilitacije prav fizioterapija, Maribor tako sedaj ponuja odličen center, kjer vam je na voljo vrhunska fizioterapija. Fiziater vam bo predpisal terapijo, s pomočjo fizioterapevta pa boste varno in učinkovito vaje tudi izvajali.

KAJ JE BOWNOVA TERAPIJA, KI JO IZVAJAMO V CENTRU SANUS STATERA – FIZIOTERAPIJA MARIBOR?
Bownova terapija predstavlja terapevtski način manipulacij mišičnih tkiv in fascije. S kombinacijami zaporednih, natančnih in nežnih potez tvori terapevt posege, s katerimi vnaša dražljaje v nevrološki sistem klienta. To povzroči v telesu predvidljive odzive in ga vzpodbudi k resetiranju in ponovni vzpostavitvi strukturnega, nevrološkega, hormonalnega, limfatičnega in energetskega ravnovesja. Posege lahko terapevt uporabi samo na potrebnih lokacijah, lahko pa z njimi zajame celotno telo.

Bownova terapija temelji na prepričanju, da ima človeško telo prirojeno sposobnost za samoozdravitev oziroma samokorekcijo. Terapevtova vloga je izključno vnašanje dražljajev v klientovo telo.

Pozitivne rezultate oziroma izboljšanje stanja se doseže že po 3 – 5 terapijah. Med terapijami mine 5 do 10 dni. Posamezna terapija običajno traja od 30 do 60 minut.

Komu je namenjena Bownova terapija in kako vam lahko z njo pomagamo v Alternativno medicinskem centru Sanus Statera – Fizioterapija Maribor?

Najpogosteje jo uporabljamo za odpravljanje težav z mišičnim in vezivnim tkivom ter skeletom. Težave so lahko posledica poškodb, negativnih delovnih navad, fizičnih manifestacij akutnega in kroničnega stresa. Terapijo lahko uporabljamo tudi preventivno. Zaradi nežnega pristopa lahko Bownovo terapijo varno uporabljamo v vseh obdobjih življenja, zato je primerna za ljudi vseh starosti, od dojenčkov do starostnikov.


FIZIOTERAPIJA

FIZIOTERAPIJA

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FIZIOTERAPIJA | MEDIKO BMT, zdravstvene in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FIZIOTERAPIJA | MEDIKO BMT, zdravstvene in druge storitve, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam