FASADNE IZOLACIJE | Knauf Insulation, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Fasada je obleka vašega doma ali poslovnega objekta. Za objekt izberite najrazličnejše produkte KNAUF INSULATION ter si s tem si zagotovite odlično toplotno, zvočno in požarno izolacijo.
FASADNE IZOLACIJE - tipi-top.si


FASADNE IZOLACIJEFASADNE-IZOLACIJE-2021-11-30-10-58-56.jpg

FASADNE IZOLACIJE

Knauf Insulation, d.o.o - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, obalno-kraška, savinjska, zasavska, posavska, goriška, jugovzhodna, koroška, podravska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska SlovenijaFasada je obleka vašega doma ali poslovnega objekta. Za objekt izberite najrazličnejše produkte KNAUF INSULATION ter si s tem si zagotovite odlično toplotno, zvočno in požarno izolacijo.

Danes smo priča klimatskim pojavom, ki kažejo očitne spremembe našega podnebja. Ker so emisije toplogrednih plinov eden od povzročiteljev teh sprememb, mora cilj družbe postati zmanjšanje emisij. Tu vidimo poslanstvo družbe Knauf Insulation, saj lahko z izolacijskimi rešitvami pomembno povečamo energetsko učinkovitost in posledično zmanjšamo rabo energije, potrebne za ogrevanje ali hlajenje objektov.

Kolikokrat se vam je že zgodilo, da je začel sosed s pospravljanjem ali prenavljanjem stanovanja ravno v trenutku, ko ste se želeli spočiti. Ali pa vam je glasna glasba preprečila spanec. Neprijeten zvok, ki nastane ob takih dejavnostih, se širi po stenah, talnih konstrukcijah in stropu. Rezultat je bolj ali manj intenzivna jakost zvoka v sosednjih prostorih, torej tam, kjer običajno ni zaželeno. In če je zvok nezaželen, mu rečemo hrup.

Širjenje zvoka lahko omejimo. Zvok v zraku najbolj učinkovito ustavimo s postavitvijo pregrade, stene. Ena izmed enostavnejših in zelo učinkovitih rešitev je postavitev suhomontažne pregradne stene, v katero vgradimo ustrezen izolacijsko-absorpcijski material iz mineralne volne.

Udarni zvok, ki nastaja in se širi po tleh, ustavimo s pravilno izvedbo plavajočih podov, v katere vgradimo ustrezen izolacijski material iz mineralne volne.


FASADNE IZOLACIJE

FASADNE IZOLACIJE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADNE IZOLACIJE | Knauf Insulation, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADNE IZOLACIJE | Knauf Insulation, d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.