FASADERSTVO IZDELAVA FASADE | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

Ker je za vsakega, ki ima v lasti hišo ali kakšno drugo poslopje, zelo pomemben njen izgled, vam svetujemo in pomagamo izbrati pravilne materiale in barvo fasade.

Fasada poleg estetskega učinka varuje naš dom tudi pred vremenskimi vplivi, zato je izbira materiala ključnega pomena.

ponudbe
FASADERSTVO IZDELAVA FASADE - tipi-top.si


FASADERSTVO IZDELAVA FASADEFASADERSTVO-IZDELAVA-FASADE-2021-08-08-10-44-20.jpg

FASADERSTVO IZDELAVA FASADE

TOP GRADNJE D.O.O. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaKer je za vsakega, ki ima v lasti hišo ali kakšno drugo poslopje, zelo pomemben njen izgled, vam svetujemo in pomagamo izbrati pravilne materiale in barvo fasade.

Fasada poleg estetskega učinka varuje naš dom tudi pred vremenskimi vplivi, zato je izbira materiala ključnega pomena. Toplotnoizolacijska fasada ima veliko vlogo tudi pri prihrankih, ki ga namenjamo za ogrevanje.

Prihranek stroškov in energije

Vsak od nas ve, da dobro izolirana stavba porabi manj energije za ogrevanje. Stene stavb imajo ogromen varčevalni potencial pri zmanjšanju ogrevanja pozimi ali hlajenja poleti. Vsaka dobra toplotna izolacija pozimi preprečuje prodiranje mraza v stavbo, poleti pa prodiranje vročine. S pravilno in kvalitetno izdelavo fasade lahko prihranite tudi do 35% stroškov.

Dobro počutje v bivalnem prostoru

Pomen bivalne klime v prostoru je premalokrat poudarjen, kadar govorimo o izolaciji stavbe. Hiša mora zagotavljati udobje, domačnost in vse pogoje za kakovostno bivanje in dobro počutje. Zelo pomembna dejavnika za to sta temperatura in relativna zračna vlažnost.
Dobro izolirani zidovi z visoko toplotno zmogljivostjo zaradi sevanja toplote pozimi in hladilnega učinka poleti občutno pripomorejo k izboljšanju bivalne klime. Izolacija poskrbi za uravnoteženo toploto zidov, kar preprečuje občutek prepiha v prostoru.

Dolga življenska doba

Kvalitetna izgradnja fasade je ključni dejavnik za dolgo življensko dobo stavbe. S kvalitetnimi in priporočenimi materialov, ki jih uporabljamo v podjetju Top gradnje d.o.o., si zagotovite največjo funkcionalnost in estetsko trajno fasado.

Naša ponudba

- Izdelava fasade po želji naročnika
- Kompletna izdelava fasade vključno z zaključnim slojem.
- Izvajamo vse vrste toplotnoizolacijskih fasad (izolacijska fasada) iz različnih materialov.
- Izolacija fasade stiropor.
- Izolacija fasade kamena volna.
- Obnova fasade.
- Barvanje fasade.
- Pri delu uporabljamo kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev.
- Sanacijaali obnova fasade.
- Zunanja ureditev objektov.


FASADERSTVO IZDELAVA FASADE

FASADERSTVO IZDELAVA FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FASADERSTVO IZDELAVA FASADE | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO IZDELAVA FASADE | TOP GRADNJE D.O.O. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam