FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Izdelujemo fasade na vseh vrstah objektov, stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov. Nudimo vam strokovno svetovanje pri izbiri materialov in nakupu.
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-14-11-47-15.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: primorsko-notranjska, goriška, obalno-kraška SlovenijaIzdelujemo fasade na vseh vrstah objektov, stanovanjskih, poslovnih in industrijskih objektov. Nudimo vam strokovno svetovanje pri izbiri materialov in nakupu. Ko izbirate toplotno izolacijo, so vam na voljo tervol izolacija, stiropor, stirodur in drugo.
Izbira in postavitev fasade je izrednega pomena, saj s tem gradimo ovoj in zaščito objekta pred zunanjimi vplivi. S pravo fasado lahko izgubo energije pri ogrevanju zmanjšate celo za 60 odstotkov in močno izboljšate kakovost bivanja v svojih prostorih.
Konec koncev pa ne gre le za izolacijo sten. Ukvarjamo se z adaptacijami, celostno prenovo, obnovo fasad, izolacijo balkonov, vgradnjo okenskih polic ter okenskih in balkonskih špalet.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.