FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Fasaderstvo
Fasada ni le okras stavbe, ampak mora predvsem kot zaščita hiše izpolnjevati pomembne zahteve. Topolotna izolacija prispeva pomemben del k energetski varčnosti in dobremu počutju.
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-13-11-50-50.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: savinjska, koroška, podravska, pomurska SlovenijaFasaderstvo
Fasada ni le okras stavbe, ampak mora predvsem kot zaščita hiše izpolnjevati pomembne zahteve. Topolotna izolacija prispeva pomemben del k energetski varčnosti in dobremu počutju. S pravilno izbiro toplotne izolacije preprečimo prehitro ohlajanje stavbe pozimi in prehitro segrevanje poleti.

Nov pravilnik o učinkoviti rabi energije v stavbah (Ur.l. RS 93/2008) določa, da je lahko največja toplotna prehodnost zunanjega zidu U = 0,28 W/m2K, kar zahteva toplotno izolacijo od 10 do 15 cm, odvisno od toplotne prehodnosti materiala iz katerega je zid izdelan.

S pomočjo Baumitovega ColourDesignerja, vam ponujamo tudi predogled vaše hiše z novo fasado z zaželjenim barvnim oddtenkom. Vstavi fotografijo svoje hiše in si jo pobarvaj po svojih željah. Klikni tukaj!

Izolacijski materiali se med seboj nekoliko razlikujejo, zato smo za vas izbrali nekaj že uveljavljenih kvalitetnih proizvajalcev s katerimi izvajamo dela.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.