FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si


zdelujemo tudi fasade. Zaščita pred toplotnimi izgubami in velikimi temperaturnimi spremembami prostora ter njegova zvočna izolacija imajo velik vpliv na kvaliteto bivanja v njem, zato je pomembno, da temu posvetimo dovolj pozornosti, izvedbo pa zaupamo strokovnjakom.
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-11-03-14-54.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: gorenjska Slovenijazdelujemo tudi fasade. Zaščita pred toplotnimi izgubami in velikimi temperaturnimi spremembami prostora ter njegova zvočna izolacija imajo velik vpliv na kvaliteto bivanja v njem, zato je pomembno, da temu posvetimo dovolj pozornosti, izvedbo pa zaupamo strokovnjakom.

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je, da je prostor funkcionalno in estetsko organiziran oziroma zaključen. Zato smo odprti za vaše ideje, želje in obenem opremljeni z znanjem, da vam jih pomagamo uresničiti. Svojim strankam tako pred odločitvijo za poseg ponujamo tudi svetovanje. V kolikor je projekt zahtevnejši oziroma je to potrebno, opravimo pri tem tudi ogled na terenu.

Nudimo:
izdelavo fasad
toplotno izolacijo fasad
zvočno izolacijo fasad


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.