FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

Posebno pozornost naše podjetje namenja izdelavi fasad, zavedamo se namreč, da je poglavitna funkcija fasade predvsem kakovostna izolacija zgradbe. Prav zato za izolacijo uporabljamo le kameno volno in stiropor priznanih blagovnih znamk.

ponudbe
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-08-10-39-24.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaPosebno pozornost naše podjetje namenja izdelavi fasad, zavedamo se namreč, da je poglavitna funkcija fasade predvsem kakovostna izolacija zgradbe. Prav zato za izolacijo uporabljamo le kameno volno in stiropor priznanih blagovnih znamk. Svojim strankam na njihovo željo uredimo tudi subvencijo za fasado, kar pa je še pomembnejše, naše fasade imajo desetletno garancijo. V kolikor pa potrebujete le pleskanje fasade, se lotimo tudi tega.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam