FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Vse se vrača, vse se plača, bi lahko rekli tudi na področju fasaderstva.
Vse se vrača, vse se plača, bi lahko rekli tudi na področju fasaderstva.
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-08-10-07-05.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: jugovzhodna, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska SlovenijaVse se vrača, vse se plača, bi lahko rekli tudi na področju fasaderstva.
Vse se vrača, vse se plača, bi lahko rekli tudi na področju fasaderstva. Namreč toliko, kolikor boste vložili v fasado, toliko vam bo vračala v smislu energetske učinkovitosti. Vsi se dobro zavedamo, da ima dobra fasada poleg estetske seveda tudi pomembno funkcionalno nalogo. Predstavlja ščit pred poletno vročino in mrazom pozimi.

V podjetju … izdelujemo fasade na vseh vrstah objektov ter pri tem uporabljamo le najboljše tipe izolativnih materialov. Sodelujemo z več ponudniki (Rofix, Weber, Demit …), izbor izolacije pa je odvisen od pričakovanih zunanjih obremenitev na objektu in od vaše pripravljenosti za investicijo.

Smo izkušen in vsestranski ponudnik fasaderskih storitev. Poleg montaže fasadnih sistemov poskrbimo tudi za nanos ometov, ki v kakovostni izvedbi uravnavajo vlažnost v prostoru in nudijo požarno zaščito, ter slikopleskarske storitve. S kombinacijo različnih dekorativnih tehnik in barv lahko v prostor ali zunanjo površino vnesemo nekaj več dinamike in svežine.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.