FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Poleg izvedbe toplotno izolacijske fasade vam nudimo tudi barvanje fasade, sanacijo in obnovo fasade ter barvanje in zapiranje napušča s stirodur ploščami.

Glavna dejavnost našega podjetja je fasaderstvo.
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-08-09-47-27.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, koroška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, gorenjska, goriška, posavska, jugovzhodna, podravska, zasavska, savinjska, pomurska SlovenijaPoleg izvedbe toplotno izolacijske fasade vam nudimo tudi barvanje fasade, sanacijo in obnovo fasade ter barvanje in zapiranje napušča s stirodur ploščami.

Glavna dejavnost našega podjetja je fasaderstvo.

Poleg izvedbe toplotno izolacijske fasade vam nudimo tudi barvanje fasade, sanacijo in obnovo fasade ter barvanje in zapiranje napušča s stirodur ploščami.

Kvaliteto dosegamo z uporabo kakovostnih in preverjenih materialov ter z izkušenimi zaposlenimi delavci. Pri delu uporabljamo kompletni fasadni sistem JUBIZOL, ki izpolnjuje vse standardne zahteve po zadostni in učinkoviti toplotni izolaciji zunanjih zidov zgradbe. S tem sistemom vam zagotovimo do 40 % prihranka pri energiji. Prav tako zaradi dolgoletnih dobrih izkušenj in zadovoljnih strank nudimo na toplotno izolacijski sistem JUBIZOL minimalno 10 letno garancijo.

Glavna funkcija fasade je zaščititi objekt pred zunanjimi vplivi, drugi namen izvedbe fasade pa je tudi polepšati izgled stavbe. Odločitev za barvo fasade je pomembna, zato vsem, ki se odločijo za naše storitve, nudimo tudi izdelavo barvne študije – z računalniškim programom dobimo sliko objekta, obarvanega po vaši želji.

Z izbiro naših storitev vam zagotavljamo visokokakovosten sistem po izjemno ugodni ceni, širok izbor barvnih odtenkov zaključnega sloga ter dolgotrajno odpornost pred okužbo z algami in plesnimi.

Naša največja reklama pa je prav gotovo zadovoljen naročnik, ki nas bo priporočil svojemu prijatelju.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.