FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

Fasaderstvo Špeh poskrbi da le ta nima samo dekorativnega pomena, temveč igra v osnovi bistvenejšo vlogo saj poleg barvne lepote nudi tudi izolacijo objektu. V podjetju Špeh se zavedamo pomembnosti izolacije, zato se poslužujemo samo najboljših materialov, ki so zastopani pod blagovnimi znamkami: Rofix - Baumit - Demit - Weber - Jub - Grigolin.

ponudbe
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-08-01-21-15.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: podravska, savinjska, koroška, osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaFasaderstvo Špeh poskrbi da le ta nima samo dekorativnega pomena, temveč igra v osnovi bistvenejšo vlogo saj poleg barvne lepote nudi tudi izolacijo objektu. V podjetju Špeh se zavedamo pomembnosti izolacije, zato se poslužujemo samo najboljših materialov, ki so zastopani pod blagovnimi znamkami: Rofix - Baumit - Demit - Weber - Jub - Grigolin. Naši sodelavci so vedno v stiku z najnovejšimi metodami, ki jih nudijo izobraževalni sistemi za področje fasaderstva in izdelave fasad.

POMEMBNO: Izdelavi fasade je potrebno posvetiti veliko pozornosti, saj lahko izbira napačnegafasadnega sistema povzroči krajšo življenjsko dobo fasade.
Potek in faze izdelave fasade
Izdelava fasade poteka v več fazah, ki zajemajo vse od pravilne priprave in zavarovanja gradbišča do uspešno končanega projekta.Na steno se prilepijo s posebnim lepilom, ki se suši do 48 ur. Pomembno je, da se vsaka novo položena plošča poravna z ostalimi. Za vse fasade je pomembno, da je plašč teh izolacijskih plošč pravilno zastavljen, saj smo si tako nadalnje delo močno poenostavili.

Naslednja faza izdelava fasade je montaža mreže. Pomembno je, da mreža prekriva celo površino izolacijske plošče, saj so te močno ranljive.

Mreže nanesemo z posebnim lepilom. Ta sloj se suši približno 2 do 3 dni. Pred nanašanjem naslednjega sloja, se moramo prepričati,da se je prejšnji res dobro posušil.

Izdelovanje fasade nadaljujemo s tretjo fazo. Tukaj gre zadokaj preprost postopek, saj prejšnji sloj samo še dodatno učvrstimo. Vseeno pa gre za zelopomemben del postopka, saj se tvori končni sloj pred nanosom barve, zato je omembnanatančnost pri delu.

V naslednji fazi se začne graditi izgled naše hiše. Vse površine se premaže s emulzijo. Njena glavna funkcija je, da se zaključni barvni sloj dobro oprime površine.

Prav tako se začnejo risati morebitni vzorci, obdelajo se okenski robovi itn. Naše fasade s tem še nismo zaključili, smo pa na tri četrt poti. Preden začnemo z zadnjim slojem fasade, se moramo prepričati da je emulzija popolnoma suha. Paziti pa moramo tudi, da se za določeno hišo izbere določena barva, saj moramo upoštevati okolico hiše. Ko se lotimo dela, moramo biti hitri, saj se material na površini hitro suši. Ko je izdelovanje fasade končano, lahko opazujemo čudovit izdelek.

LEPOTNI POPRAVKI OBJEKTOV

Potrebno je poudariti tudi to, da lahko s pravo barvno kombinacijo popravimo manjše arhitekturne napake.

Zahtevajte ponudbo - Špeh fasaderstvo


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam