FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

POTREBUJETE NOVO FASADO? MORDA LE OBNOVO DOTRAJANE FASADE? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

Specializirani smo za izvedbo fasaderskih in štukaterskih del, izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, sanacijo fasad, izdelavo napušča, montažo izolacijskega stiroporja in grafitnega stiroporja, izdelavo cokla, ter druga fasaderska dela. Izvajamo fasade tako na stanovanjskih kot tudi nestanovanjskih objektih.

ponudbe
FASADERSTVO - tipi-top.si


FASADERSTVOFASADERSTVO-2021-08-08-10-15-52.jpg

FASADERSTVO

- Delujemo na področju: koroška, savinjska, zasavska, podravska SlovenijaPOTREBUJETE NOVO FASADO? MORDA LE OBNOVO DOTRAJANE FASADE? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

Specializirani smo za izvedbo fasaderskih in štukaterskih del, izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, sanacijo fasad, izdelavo napušča, montažo izolacijskega stiroporja in grafitnega stiroporja, izdelavo cokla, ter druga fasaderska dela. Izvajamo fasade tako na stanovanjskih kot tudi nestanovanjskih objektih. Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt!


Fasada predstavlja zaključni del zgradbe in je namenjena prvotno zaščiti pred vremenskimi pojavi in preprečevanju toplotnih izgub, prav tako pa je pomembna njena estetska funkcija. Ena izbed glavnih funkcij fasede je toplota zaščita stavbe. Fasada preprečuje uhajanje toplote iz notranjosti zgradbe in s tem občutno zniža stroške ogrevanja. Za povečanje toplotne izolativnosti stavbe je pri gradnji fasade potrebno uporabiti materiale z nizko toplotno prevodnostjo. S kakovostnimi materiali in pravilno izvedbo lahko s fasado zmanjšamo toplotne izgube tudi do 40 odstotkov. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije.

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat. Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.


FASADERSTVO

FASADERSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADERSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam