FASADE | PONUDBA tipi-top.si

Kakovost na prvem mestu
Z izjemnimi tehničnimi karakteristikami in popolnim vizualnim izrazom izdelamo fasado prilagojeno vaši viziji prostora. Dinamičnost, nove perspektive in materiali najvišje kakovosti so neobhodni elementi moderne arhitekture, ki jim pri BO-KI fasaderstvu zvesto sledimo.

ponudbe
FASADE - tipi-top.si


FASADEFASADE-2021-08-08-10-36-15.jpg

FASADE

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaKakovost na prvem mestu
Z izjemnimi tehničnimi karakteristikami in popolnim vizualnim izrazom izdelamo fasado prilagojeno vaši viziji prostora. Dinamičnost, nove perspektive in materiali najvišje kakovosti so neobhodni elementi moderne arhitekture, ki jim pri BO-KI fasaderstvu zvesto sledimo. S pravilnimi postopki izdelave ali prenove fasade poskrbimo za primerno klimo bivalnega okolja.

Dosegamo najvišjo energetsko varčnost objektov, s katero zmanjšamo toplotne izgube in posledično stroške ogrevanja. Z izbiro pravih materialov pripomoremo tudi k ekološki zaščiti okolja, zato fasade BO-KI učinkujejo na različnih ravneh. Tako sta ogrevanje in hlajenje objektov bistveno hitrejša in cenejša.

Udobje, lahke položnice in topla stopala
BO-KI fasade zagotavljajo visoko izolativnost, zato vzdržujejo prijetno klimo, ki se giblje okrog 21°C in vlažnostjo med 40 in 65 %. Ključna značilnost dobre fasade je ta, da razlika med temperaturo sten in temperaturo ogrevanega zraka v prostoru ne presega 2°C. Zakaj bi torej še naprej metali denar skozi okno?

Investicija v novo fasado se bo povrnila odvisno od vremenskih razmer v določenem časovnem obdobju in od tipa fasadnega sistema. Ker je tehnično-tehnološki razvoj fasadnih plošč in novih zaključnih slojev prinesel močno izboljšano izolativnost, lahko čas povrnitve investicije merimo že v obdobju nekaj let. Prednost dobre fasade je tudi povečana odpornost celotne zgradbe proti staranju. Torej, investicija v novo fasado je investicija za nove generacije!


FASADE

FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
FASADE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - FASADE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam