Epoksi premazi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Želite zaščititi vaša tla?

Potrebujete trpežnost in estetski videz?

Epoksi tlaki so prava izbira za vse prostore, ki so veliko v uporabi. V sklopu naših storitev vam nudimo pestro izbiro možnosti, saj vam lahko zagotovimo epoksi tlake v vseh barvah, pa tudi v sijaj in mat izvedbi.
Epoksi premazi - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Epoksi premaziEpoksi-premazi-2021-08-14-12-29-02.jpg

Epoksi premazi

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: savinjska, osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaŽelite zaščititi vaša tla?

Potrebujete trpežnost in estetski videz?

Epoksi tlaki so prava izbira za vse prostore, ki so veliko v uporabi. V sklopu naših storitev vam nudimo pestro izbiro možnosti, saj vam lahko zagotovimo epoksi tlake v vseh barvah, pa tudi v sijaj in mat izvedbi. Epoksi tlaki so še posebej primerni za garaže, strojnice, kurilnice, delavnice in podobne spremljevalne prostore.

Naša ekipa bo poskrbela za ustrezno pripravo podlage, prav tako pa poskrbimo tudi za ustrezne meritve in sanacijo tal. Velik poudarek namenjamo kvaliteti tako izvedbe kot materialov, zato smo prepričani, da boste s končnim rezultatom zadovoljni.

Zakaj se odločiti za epoksi tlake?
So enostavni za čiščenje,
zagotavljajo dolgotrajno zaščit tal,
so izjemno trdni in obstojni,
dolga življenjska doba,
so nepropustni in enostavni za vzdrževanje.


Industrijski epoksi tlaki

Industrijski epoksi tlaki so primerni za prostore, kjer je visoka obremenjenost tal, saj zagotavljajo odlično kemično zaščito, neprepustnost ter dolgotrajno obstojnost. Naša ekipa bo poskrbela za ustrezno pripravo podlage, sanacijo tal, meritve, brušenje, frezanje in sesanje.

Poleg klasičnih izvedb (vse barve, sijaj izvedba, mat izvedba) lahko industrijskemu epoksi tlaku dodamo tudi posip z dekorativnimi lističi.


Epoksi premazi

Epoksi premazi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Epoksi premazi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Epoksi premazi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386