Endless Pools | Bellamar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Užitek, ki ga uporabniku nudi protitočni sistem Endless Pools Swim Machine, je le začetek številnih prednosti. Verjetno ste slišali, da mu ljudje pravijo "plavalni bazen", ampak mi vemo, da to ni le običajni bazen s protitokom, temveč celoten fitnes sistem.
Endless Pools - tipi-top.si


Endless PoolsEndless-Pools-2021-11-22-01-29-05.png

Endless Pools

Bellamar d.o.o. - Delujemo na področju: pomurska, jugovzhodna, obalno-kraška, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, goriška, osrednjeslovenska, zasavska, posavska, koroška, gorenjska SlovenijaUžitek, ki ga uporabniku nudi protitočni sistem Endless Pools Swim Machine, je le začetek številnih prednosti. Verjetno ste slišali, da mu ljudje pravijo "plavalni bazen", ampak mi vemo, da to ni le običajni bazen s protitokom, temveč celoten fitnes sistem. Ko je govora o vodnem fitnesu, ga ni sistema na trgu, ki bi bil bolj poznan in priznam, kot so protitočni plavalni bazeni Endless Pools®. Podjetje že od leta 1988 kraljuje, kot vodilni proizvajalec protitočnih sistemov na svetu. Endless Pools® Fitness Systems ali SwimCross™ Exercise Systems plavalni sistemi, ustvarjajo idealno območje za vodno vadbo, plavanje, aerobiko, veslanje ipd.


Endless Pools

Endless Pools

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Endless Pools | Bellamar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Endless Pools | Bellamar d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.