Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje EVJ doo v sklopu vrhunskih storitev poskrbi za kakovostne in v celoti izvedene elektroinštalacije tako v stanovanjskih kot v industrijskih objektih, kot so industrijske hale, trgovski centri in poslovni objekti. Zagotavljamo vse vrste vzdrževanja energetskih objektov in naprav v tuji lasti ali upravljanju, odlikujejo pa nas zanesljivost, strokovnost, kakovost in konkurenčnost.
Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacijeElektroinštalacije-Elektro-inštalacije-Električne-inštalacije-2021-11-22-02-41-40.png

Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije

- Delujemo na področju: jugovzhodna, pomurska, zasavska, primorsko-notranjska, savinjska, podravska, posavska, osrednjeslovenska, goriška, gorenjska, koroška, obalno-kraška SlovenijaPodjetje EVJ d.o.o. v sklopu vrhunskih storitev poskrbi za kakovostne in v celoti izvedene elektroinštalacije tako v stanovanjskih kot v industrijskih objektih, kot so industrijske hale, trgovski centri in poslovni objekti. Zagotavljamo vse vrste vzdrževanja energetskih objektov in naprav v tuji lasti ali upravljanju, odlikujejo pa nas zanesljivost, strokovnost, kakovost in konkurenčnost. Elektro inštalacije izvedemo profesionalno, natančno in hitro, prav tako pa poskrbimo za redne električne meritve, preglede in vsa morebitna popravila. Izdelamo vam tudi vso potrebno projektno in tehnično dokumentacijo.

Električne inštalacije posredujejo pri pretoku električne energije od proizvodnih naprav do porabnikov. Namenjene so proizvodnji, prenosu, pretvarjanju, distribuciji in rabi električne moči.


Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije

Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Elektroinštalacije Elektro inštalacije Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386