Električne inštalacije | Elektro Jezernik, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Električne inštalacije izvajamo od leta 1993. Izvajamo vsa elektro inštalacijska dela jakega in šibkega toka, ki jih potrebuje sodoben objekt.
Električne inštalacije - tipi-top.si


Električne inštalacijeElektrične-inštalacije-2022-01-04-06-35-01.png

Električne inštalacije

Elektro Jezernik, d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, savinjska, zasavska, jugovzhodna, goriška, gorenjska, pomurska, obalno-kraška, posavska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, koroška SlovenijaElektrične inštalacije izvajamo od leta 1993. Izvajamo vsa elektro inštalacijska dela jakega in šibkega toka, ki jih potrebuje sodoben objekt. Po končanju del izvedemo meritve in izdelamo merilne protokole izvedenih inštalacij.

Zakaj izbrati prav nas?

Vseskozi vlagamo v izobraževanje in izpopolnjevanje naših zaposlenih ter nakup profesionalne opreme. Zavedamo se, da so pridobljeno znanje, izkušnje, primerna oprema ter dobra ekipa potrebni za kakovostno, hitro in cenovno najugodnejšo izvedbo električnih inštalacij.

Nudimo pomoč naročnikom pri pripravi projekta, celovito pripravo ponudbe inštalaterskih del ter ugodno in naročnikovim potrebam željam prilagodljivo izvedbo električnih inštalacij.

INŠTALACIJE JAKEGA TOKA
INŠTALACIJE RAČUNALNIŠKIH MREŽ IN OPTIKE
INŠTALACIJE TEHNIČNEGA VAROVANJA IN VIDEO NADZORA
INŠTALACIJE CENTRALNEGA NADZORNEGA SISTEMA
IZDELAVA STIKALNIH BLOKOV
INŠTALACIJE STRELOVODNIH NAPRAV


Električne inštalacije

Električne inštalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Električne inštalacije | Elektro Jezernik, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Električne inštalacije | Elektro Jezernik, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.