Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si

Električne inštalacije so področje, ki je dejansko najbolj razširjeno in ga srečamo domala povsod, kjer imamo opravka z elektriko. Inštalacija razsvetljave, motorskih pogonov, toplotnih postrojev in drugih porabnikov so področja, ki jih uvrščamo v skupino elektroenergetskih inštalacij.

ponudbe
Električne inštalacije - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Električne inštalacijeElektrične-inštalacije-2021-11-22-03-40-48.jpg

Električne inštalacije

- Delujemo na področju: podravska, gorenjska, pomurska, primorsko-notranjska, posavska, zasavska, osrednjeslovenska, savinjska, obalno-kraška, jugovzhodna, goriška, koroška SlovenijaElektrične inštalacije so področje, ki je dejansko najbolj razširjeno in ga srečamo domala povsod, kjer imamo opravka z elektriko. Inštalacija razsvetljave, motorskih pogonov, toplotnih postrojev in drugih porabnikov so področja, ki jih uvrščamo v skupino elektroenergetskih inštalacij.

Elektroenergetske inštalacije je potrebno izvesti v skladu s tehničnimi predpisi in standardi, upoštevajoč projektno dokumentacijo. Kar pa seveda ni vedno enostavno, posebej v primeru adaptacij in ko projektna dokumentacija ni narejena oz. ni na voljo (sanacije, popravila…).

Elektroenergetske inštalacije v objektih se praviloma izvedejo v dveh ločenih fazah.


fazo predstavljajo »grobe« inštalacije, ki se izvedejo po dokončanju strojnih inštalacij. Kabli se polagajo v tla, stene in strope. V določenih primerih se morajo kabli uvleči v cevi. Pri tem se uporabljajo cevi za polaganje kablov v beton, negorljive cevi za polaganje kablov v lesene strope, zaščitne cevi za polaganje kablov v zemljo in druge. V tej fazi je potrebno pripraviti vse kar je potrebno za montažo stikal, vtičnic, stikalnih blokov…
faza zajema montažo stikal, vtičnic, razsvetljave in vezavo stikalnih blokov. Stikala in vtičnice so lahko podometne ali nadometne izvedbe, prav tako pa tudi stikalni bloki. Praviloma se »finomontaža«, kakor se v praksi imenuje 2. faza elektroenergetskih inštalacij izvede pred končanjem pleskarskih del na objektu.


Električne inštalacije

Električne inštalacije

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Električne inštalacije | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam