EDINSTVENI PROSTORI | POKE STUDIO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Naš proces oblikovanja je prikrojen potrebam posamezne stranke – nudimo prilagojeno storitev notranjega oblikovanja, vse od ideje do izvedbe. V tesnem sodelovanju s strankami ustvarjamo interierje, ki povedo osebno ali poslovno zgodbo in so pravi odraz vaše resnične identitete.
EDINSTVENI PROSTORI - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
EDINSTVENI PROSTORIEDINSTVENI-PROSTORI-2021-11-22-12-42-13.png

EDINSTVENI PROSTORI

POKE STUDIO d.o.o. - Delujemo na področju: obalno-kraška, jugovzhodna, gorenjska, savinjska, koroška, goriška, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, posavska, zasavska, podravska, pomurska SlovenijaNaš proces oblikovanja je prikrojen potrebam posamezne stranke – nudimo prilagojeno storitev notranjega oblikovanja, vse od ideje do izvedbe. V tesnem sodelovanju s strankami ustvarjamo interierje, ki povedo osebno ali poslovno zgodbo in so pravi odraz vaše resnične identitete.
Vsak si želi dom poln življenja, značaja in udobja. Naša naloga, kot notranji oblikovalci je, da skozi proces oblikovanja vašega sanjskega doma prepoznamo vaš stil in vaše želje ter skupaj z našim strokovnim znanjem oblikujem funkcionalen in kvaliteten dom.


EDINSTVENI PROSTORI

EDINSTVENI PROSTORI

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
EDINSTVENI PROSTORI | POKE STUDIO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - EDINSTVENI PROSTORI | POKE STUDIO d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386